Почетна / Фудбал / Лига шампиона

Бродарац чека ривале, а потенцијални су за сада: Манчестер јунајтед, Бајерн, ПСЖ, Челзи, Реал Мадрид...

Бродарац је начинио огроман успех елиминацијом Сабуртала и пласманом у плеј-оф фазу УЕФА Лиге младих, а екипа са Старог сајмишта сад спокојно чека жреб парова 11. децембра
ФОТО: M. Рашић

У једном шеширу ће бити победници друге рунде „Стазе националних првака”, међу којима је и Бродарац, у другом ће бити другопласирани тимови из „Стазе Лиге шампиона”, док ће првопласирани обезбедити директан пласман у осмину финала.

У групној фази УЕФА Лиге младих, коло пре краја, позната су три победника група, Барселона (Д група), Ливерпул (Е група) и Манчестер сити (Ф група) обезбедили су на тај начин пласман међу 16 најбољих.

У преосталих пет група дилеме ће бити решене у последњем колу, а у конкуренцији за директан пласман у осмину финала су Базел и Манчестер јунајтед (А група), Бајерн Минхен и ПСЖ (Б група), Челзи и Атлетико Мадрид (Ц група), Порто и Монако (Г група) и Тотенхем и Дортмунд (Х група).

Такође, за сада је познато да ће сигурно другопласирани у својој групи бити Спортинг (Д група) и Спартак Москва (Е група), док ће Бродарац морати да сачека још шест потенцијалних ривала у плеј-оф фази УЕФА Лиге младих.

У конкуренцији су: Базел/Манчестер јунајтед/Бенфика (А група), Бајерн/ПСЖ (Б група), Челзи/Атлетико Мадрид (Ц група), Фејенорд/Наполи/Шахтјор (Ф група), Порто/Монако (Г група) и Тотенхем/Дортмунд/Реал Мадрид (Х група).

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Nik
Kokezina privatizacija fudbala na delu,steta sto mu Muslin nije dao da i on malo igra za reprezentaciju,al dacemu Krstajic
Cane
Sram te bilo za komentar.cestitke momcima iz brodarca najveci uspeh u istoriji klupskog juniorskog fudbala
sone
majstori sa sajmista

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.