Почетна / Фудбал / Лига шампиона

Бродарац сазнао све потенцијалне ривалe: Реал, Манчестер, ПСЖ, Атлетико, Монако...

После мечева последњег, шестог кола групне фазе УЕФА Лиге младих познато је првих осам екипа које су се пласирале у осмину финала овог такмичења, али и осам преосталих учесника плеј-оф фазе
ФОТО: И. Веселинов

Победници група су остварили директан пласман у осмину финала УЕФА Лиге младих, а то су: Базел, Бајерн Минхен, Челзи, Барселона, Ливерпул, Манчестер сити, Порто и Тотенхем.

Екипе које су освојиле друго место у групама укрстиће се са тимовима победницима другог кола из „стазе националних првака“ УЕФА Лиге млaдих, међу којима је и српски шампион Бродарац.

Његови потенцијални ривали на жребу у Ниону 11. децембра за плеј-оф ће бити: Манчестер јунајтед, ПСЖ, Атлетико Мадрид, Спортинг, Спартак Москва, Фејенорд, Монако и Реал Мадрид.

У другом шеширу, поред Бродарца, биће још: Ајакс, Интер, Краснодар, Молде, Нитра, Ред Бул Салцбург и Жељезничар.

У плеј-офу ће бити игран само један меч, 6. или 7. фебруара, а домаћин ће бити екипа из „стазе националних првака“.

Дакле, Бродарац ће угостити неког од европских великана у овој рунди УЕФА Лиге младих. Уколико резултат буде нерешен после 90 минута, путника у осмину финала одлучиће једанаестерци.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pravda
Bravo momci samo tako nastavite !
U inat Zvezdanu Terzicu!!!
Iako ce biti debelo oslabljeni neigranjem dva najbolja igraca Kojica i Ivancevica,ne sumnjam da ce ovi momci pokazati da imaju onu stvar i da se nece olako predati!
cane
dajte real da se igramoooo
Juznoprugas
Brodarac na Sporting.Idealan protivnik po meri!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.