Почетна / Фудбал / Лига шампиона

Мажић „скинут” са меча Челзи – Шалке, мења га Хрват Бебек!

Најбољи српски судија Милорад Мажић неће делити правду на мечу првог кола Г групе Лиге шампиона између Челзија и Шалкеа, као што је претходно најављено
ФОТО: И. Милутиновић

Европска фудбалска унија (УЕФА) одлучила је да Мажића замени хрватски судија Иван Бебек. УЕФА није објавила разлоге за овакву одлуку.

У међувремену је стигла информација да је дошло до проблема који нмају никакве везе са фудбалом. Наиме, пасоши судијске шесторке су послати у Варшаву на визирање, а у међувремену су се загубили.

УЕФА је саопштила и да ће Шпанац Алберто Ундијано Маљенко судити меч између Бајерна и Манчестер Ситија у Минхену. Утакмица Челзи – Шалке игра се у среду од 20,45 часова на стадиону Стамфорд Бриџ.

Коментари10
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

E SADA NEK SVIRA U DERBIJU I TRI PENALA I NEK OPROSTI JOS TRI LAKATA. PA NEK TRAZI POMOC OD DZAJE, TERZICA I KARADZICA. STA JE SEO TO JE I POJEO. A NA KRAJU CE DA ZAPEVA, JOJ ZVEZDO MILA STA SI MI UCINILA.
hint
Mazicu, lakat u glavu je pogibeljni start, samo da znas, ti i tvoji pomocnici...
Бане
А зашто пасоши на визирање у Пољску, када у БГД функционише амбасада В. Британије???
Vuk
Tacno! Leteo sam u Avgustu za London da gledam fudbal , predajes pasos u Airport City-ju nekoj agenciju koja radi viziranje za Britansku ambasadu a onda salju pasos u Varsavu jer im je tamo neki imigracioni centar! Prethodno popunis online formular koji je katastrofa detaljan , spremis milion dokumenata i cekas , zahtev se regularno obradjuje 3 nedelje! Posto ne zivim u Srbiji , molio sam ih nas sve nacine za brzu obradu zahteva i dobio sam ga nazad nakon dve nedelje bukvalno 4 sata pred let!
Gravediggaz
Ambasada V. Britanije često menja te stvari, pre neku godinu se slalo u Dizeldorf. Oni čak i svoje građana za...bavaju, jer se čas šalju pasoši na produženje u Vels, pa onda u Liverpul, u zavisnosti gde sele svoje kancelarije, koje su uvek centralizovane, pa je tako Poljska verovatno centar za Balkan i Istočnu Evropu. Letos su savetovali Britance da letuju u zemlji, zbog neke zbrke oko produženja pasoša. Duga priča..
sakupljac minusa
Zeljko Bebek? Nisam znao da ima UEFA licencu za sudjenje, mada ima glascinu da mu ne treba pistaljka
Војна хунта
После дербија га бије проклетство и интернационална каријера му кренула нагло низбрдо. Е мој Мажићу, тако прође у животу сваки  судија бескичмењак који подлегне притисцима и застрашивању криминалне групе из Љутице Богдана:-(
Gravediggaz
@Pigeon - sudeći po tome da još nisu odredili kaznu za Škuletića, biće da ima tu nečega. Sigurno ne prate njegove male utakmice iz JSL, jer od onoga bole oči, tipa teren i tribine Spartaka, ili Omladinski stadion. Ono niko normalan ne može da gleda. Međutim, lakat u facu Ninkovića i to na nekoliko metara od njega..Hm.
Pigeon
A mozda ovi tek sada pogledali snimak kako je "delio pravdu" u derbiju...
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.