Почетна / Фудбал / Лига шампиона

Варан: Морамо добро да се бранимо против ПСЖ-а

Фудбалер Реал Мадрида Рафаел Варан рекао је да његова екипа мора добро да се брани у предстојећој утакмици осмине финала Лиге шампиона против Пари Сен Жермена
ФОТО: Бета/АП

Реал је бранилац титуле и освојио је три од последња четири трофеја најелитнијег европског такмичења пре свега захваљујући нападу, који чине Кристијано Роналдо, Гарет Бејл и Карим Бензема.

Реалу ће пролаз даље овога пута можда зависити од добре одбране, пошто напад париског тима чине врсни стрелци Нејмар, Единсон Кавани и Килијан Мбапе.

Пари Сен Жермен је у групној фази такмичења ове сезоне постигао 25 голова.

Они, као и ми, имају фудбалере који праве разлику у кључним тренуцима утакмице. Морамо да се бранимо сви заједно, цела екипа. Мораћемо да будемо концентрисани. Заједно можемо да зауставимо Пари Сен Жермен – рекао је Варан.

Утакмица Реала и Пари Сен Жермена игра се у среду од 20.45 на Сантјаго Бернабеу у Мадриду.

Пари Сен Жермен је добар тим, али не само због нападача. Нећемо играти само против тројице најбољих нападача света, већ и против најбољих голмана, дефанзиваца – рекао је везни играч Реала Тони Крос.

Ове сезоне нападачи Реала су далеко од своје најбоље форме, Роналдо има успоне и падове, мучи се у Примери, али у Лиги шампиона постиже голове. Бејл је имао проблема са повредама и недавно се вратио у први тим.

Бензему многи критијују због лоше форме, пошто је постигао само један гол у последњих десет утакмица и често му звижде навијачи на Сантјаго Бернабеу.

Тренер Реала Зинедин Зидан имао је проблема са повредама стартера, али ће Серхио Рамос и Рафаел Варан играти. Утакмицу ће због суспензије пропустити Дани Карвахал.

Лига шампиона је једино такмичење које Реал може да освоји ове сезоне, пошто заостаје 17 бодова за Барселоном у првенству, а испао је из Купа краља.

На почетку сезоне „краљевски” клуб освојио је Суперкуп Шпаније и светско клупско првенство.

Дуел са Пари Сен Жерменом би могао да одреди целу сезону – рекао је Роналдо.

У среду се игра и утакмица Порто – Ливерпул, у осмини финала Лиге шампиона.

 

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.