Почетна / Фудбал / Лига шампиона

Симеоне: Утакмица са Јувентусом је финале за нас

Тренер Атлетико Мадрида Дијего Симеоне оценио је да је предстојећа утакмица са Јувентусом у Лиги шампиона „финале” и додао да много цени торинску екипу
ФОТО: АП

Утакмица са Јувентусом је финале, као што ће бити и свака следећа у Лиги шампиона. Јувентус је екипа која увек добро игра, која се залаже на терену и против њих се увек тешко освајају бодови – рекао је Симеоне, а преноси шпански медији.

Атлетико Мадрид ће у среду на стадиону „Висенте Калдерон“ дочекати Јувентус у утакмици другог кола Групе А Лиге шампиона.

Сутра ћемо морати да играмо на високом нивоу, уколико желимо да код куће задржимо три бода. Имаћемо још један тренинг пред утакмицу и видећу ко ће играти... Имам велики избор играча на располагању, али ко год да истрчи на терен сутра мора да пружи свој максимум – рекао је Симеоне.

Атлетико је у првом колу Групе А Лиге шампиона поражен у Пиреју од Олимпијакоса са 2:3, док је Јувентус у Торину победио шведски Малме са 2:0.

Не мислим да ће се Јувентус ослањати на контранападе... Имају сјајног Тевеса, као и Љорентеа, који се одлично враћају по лопту и преносе је на противничку половину. Они ће бити велика опасност по нас – казао је Симеоне.

С друге стране, фудбалер Јувентуса Алваро Мората истиче да његова екипа путује у Мадрид с намером да победи.

Биће веома тешко. Знамо да је Атлетико један од најјачих тимова у Европи у последњих неколико година. Добро играју, али ми идемо тамо да победимо. Ове године смо играли веома добро и идемо на Висенте Калдерон са жељом д апобедимо – рекао је Мората.

У другој утакмици Групе А састаће се Малме и Олимпијакос.

Обе утакмице почеће у среду у 20.45. 

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.