Почетна / Фудбал / Лига шампиона

Франс фудбал: Станковићев гол четврти најлепши у историји Лиге шампиона (ВИДЕО)

Лист бира 50 најлепших голова од 1992. до данас, а иза Станковићевог остали су бројни феноменални голови, укључујући и погодак Дејана Савићевића за Милан у финалу против Барселоне 1994, који је заузео 14. место
ФОТО: EPA/MATTEO BAZZI

Гол Дејана Станковића са пола терена у дресу Интера против Шалкеа 2011. године проглашен је за четврти најлепши у историји Лиге шампиона, у анкети угледног француског листа Франс фудбал.

Лист бира 50 најлепших голова од 1992. до данас, а иза Станковићевог остали су бројни феноменални голови, укључујући и погодак Дејана Савићевића за Милан у финалу против Барселоне 1994, који је заузео 14. место.

- Лепо је видети да је овај гол практично постао део историје Лиге шампиона и фудбала у целини. То су моменти за понос и задовољство и наравно, веома ми је драго када буду потврђени и кроз овакве изборе. Такви потези остају заувек - рекао је Станковић Танјугу.

Касније вечерас или сутра биће проглашена три најлепша поготка.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Željko Pavlović
Tako Sanogo i Jovančić.
Hall of Fame
Deki je legenda Intera iz Milana, nije uzalud u odabranom drustvu slavnih igraca tog kluba kao sto su Zenga,Mateus,Zaneti,Ronaldo....Velikan Zvezde,Intera i reprezentacije nase zemlje...A kako je poceLo bice i veliki trener! Pa on je vec nakon par sedmica pokazao to Savi i komsijama u vecitom derbiju...Steta samo da ni jedna od onih sansi ne udje u gol jer je i Savo priznao da su se izvukli...No, ima dana za megdana... Deki ima mentalitet pobednika, to ga je krasilo kroz celu karijeru i siguran sam da ce od Zvezde napraviti klub koji ce ne samo ucestvovati u evropskim takmicenjima nego i prolaziti grupne faze..."Nek se Marakani vrate slavni dani, kad si Zvezdo bila iznad svih... Nek pobede tvoje nasu dusu lece, nek te sever povede u njih... Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd zemlju svoju Zvezdo volim te.... Nek nam Bog da srece da se vrate dani slavni dani nase proslosti, da i deca nasa na marakani raduju se SVETSKOJ TITULI...Red Star Forever !

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.