Почетна / Фудбал / Лига шампиона

Сетијен: Реванш с Наполијем би требало да се игра на нашем стадиону

Тренер Барселоне Кике Сетијен рекао је да би било неправедно ако би његов тим реванш меч осмине финала Лиге шампионата против Наполија играо на неутралном терену уместо на свом стадиону
ФОТО: ЕПА/Алберто Естевез

Европска фудбалска унија (УЕФА) одлучила је јче да ће се завршница Лиге шампиона, у формату фајнал-ејта, играти у августу у Лисабону.

Реванш утакмице осмине финала, које нису игране због избијања пандемије корона вируса, заказане су за 7. и 8. август, али још није одлучено где ће се ти мечеви играти.

Барселона је у фебруару одиграла 1:1 са Наполијем у Италије, а реванш на стадиону Камп Ноу није одигран.

Утакмица би требало да игра на нашем стадиону јер је у супротном Наполи у предности који је играо на свом стадиону уз подршку својих навијача – рекао је Сетијен.

Биће другачија ствар ако будемо морали да играмо на неутралном терену, а поврх свега пред празним трибинама – додао је он.

Док је до наставка Лиге шампиона остало још скоро два месеца, борба за титулу у Шпанији приближава се кључној фази.

Барселона има пет бодова предности у односу на другопласирани Реал Мадрид, који касније вечерас дочекује Валенсију.

Фудбалери Барселоне гостују трећепласираној Севиљи, а после тога је чекају дуели против Атлетик Билбаа, Атлетико Мадрида и Виљареала.

Играмо против тима који је трећи на табели и који ће нам сигурно отежати посао. Мораћемо на играмо на високом нивоу – рекао је тренер Барселоне.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.