Почетна / Фудбал / Лига шампиона

Домаћини реванша ЛШ играће на својим стадионима

Преостале четири реванш утакмице осмине финала Лиге шампиона, које су одложене због пандемије корона вируса, играће се на стадионима клубова домаћина, саопштила је Европска фудбалска унија. УЕФА је претходно желела да се те утакмице играју на неутралном терену, у Португалу.
ФОТО: Бета/АП

Европска кућа фудбала потврдила је данас да је добила дозволу власти у Шпанији, Немачкој, Италији и Енглеској да се те утакмице играју на стадионима клубова домаћина 7. и 8. августа.

Бајерн из Минхена дочекује Челси с предношћу од 3:0, Манчестер сити је у првом мечу победио Реал Мадрид са 2:1, Јувентус "јури" 1:0 против Лиона, док су Барселона и Наполи у првом мечу осмине финала одиграли 1:1.

У четврфинале су већ прошли Аталанта, Атлетико Мадрид, Лајпциг и Пари Сен Жермен.

Након реванш мечева осмине финала, у Лисабону ће се играти завршни турнир Лиге шампиона од 12. до 23. августа.

И реванш утакмице осмине финала Лиге Европа играће се на стадионима домаћина 5. и 6. августа, а домаћини ће бити Вулверхемтон, Бајер Леверкузен, Шахтјор, Копенхаген, Базел и Манчестер јунајтед.

У два преостала пара Интер - Хетафе и Севоља - Рома нису одиграни ни први мечеви због пандемије корона вируса у Италији и Шпанији. Уместо два, ови тимови ће одиграти само један меч и то у Немачкој где ће се и играти завршни турнир.

Четврфинале Лиге Европа заказано је за 10. и 11. август у Келну, Дуизбургу, Диселдорфу и Гелсеркихену. Полуфинала ће се играти 16. и 17. августа, а финале 21. августа у Келну.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Željko Pavlović
Bravo.
Ozbiljno razmisljam da naimenujem nasu ligu da predje na listu neprofesionalnih, sto znaci da igraci nemaju pravo na clanak. Liga koja ima amaterske omladince na terenu nije "fully-professional" i time se zavrsava ova farsa da je ona nasa liga ikad i bila potpuno profesionalna. Samo nastavie tim putem, terajte strance, naredjujte obavezno gomilu nespremne dece, i mozete daugasite svetlo.... igrajte srednjo azijski kup

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.