Почетна / Фудбал / Остале лиге

Од ФСС за аматерске клубове 770.000 евра помоћи

Сјајна вест и прелепа одлука стиже из српске куће фудбала
ФОТО: ФСС

Због ситуације са коронавирусом, али пре свега бриге за оне којима је помоћ најпотребнија, Фудбалски савез Србије донео је одлуку да из споствених финансијских средстава помогне аматерске клубове широм Србије.

Тим поводом за помоћ клубовима издвојено је 770 хиљада евра, а помоћ је добило 268 аматерских клубова из нижих лига Србије.  Фудбалски савез Србије је тако и уплатом новца наставио да помаже клубове сиром Србије од којих је више од 2000 већ раније добило опрему као и многе друге облике донације.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Futsal entuzijasta
Za fudbal-amatere 770 hilj. Iskreno BRAVO. A zašto vam je u FSS futsal pastorče,svi klubovi na granici opstanka,cak i prvoligaški i za futsal ni dinar. Ne tako davno futsaleri napunise ARENU vise puta. Sta cete gospodo iz FSS sa FUTSALom u Srbiji da radite!? Dosta praznih priča,ajmo dela!
Aca
Svaka cast za FSS i Kokezu
Олег
Свака част ФСС на гесту. Господски! Исти критеријум према свима
Mogli
Kako kad su TSC, Backa, Javor i Spartak dobili oko 500 000, a Nis, Novi Sad, Krusevac, Cacak nista!?

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.