Почетна / Фудбал / Остале лиге

Ужасне сцене у Београду: Хулиган прескочио ограду и претукао голмана

Прекинута утакмица Друге омладинске лиге Београда између Сити Спорт клуба и Батајничана
ФОТО: С. Сандић

Невероватан инцидент догодио се на утакмици Друге омладинске лиге Београда, у којој је Сити Спорт клуб на терену ПКБ Ковилова угостио тим БСК-а 1925 из Батајнице.

У 86. минуту спортске битке, убрзо после поготка домаћина којим су смањили резултат на 1:3 без иједног очигледног повода гледалац са трибина је прескочио ограду, улетео на терен и претукао гостујућег голмана Алексу Бојанића.

Према незваничним подацима, нападач је Алексу практично нокаутирао и потом шутирао док је био на земљи. Нанео му је озбиљне повреде главе и потом побегао возилом.

По позиву делегата Милоша Гороњића, полиција је брзо стигла на лице места и извршила увиђај, а помогло је то што су претходно евидентиране таблице нападача. Незванично се сазнаје да је виновник инцидента ухапшен.

Сам шеснаестогодишњи голман је, наравно, одмах превежен у здравствену установу, а подразумева се да је главни судија Александар Демировић исправно поступио и прекинуо утакмицу.

Готово извесно биће регистрована службеним резултатом – 3:0 у корист БСК-а 1925.

Без обзира на то што Сити Спорт клуб важи за клуб без мрље, за сваки пример, односно што је инциндент заправо изоловани случај несхватљивог понашања појединца, велики су изгледи да домаћину, на име слабе организације, буде одређена новчана казна.

Утакмица није имала посебну тежину, јер су популарни „ситијевци” шести, односно у средини табеле. Батајничани заузимају друго место, али без изгледа да сустигну обреновачки Раднички, који је усамљен на врху. 

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

maki
Posto je Siti dao gol i smanjio na rezultat, golman gostiju je zadrzavao loptu pa se pokoskao sa domacim igracem koji je hteo da sto pre krenu sa centra. Golman BSK-a je pri tom udario sakom u lice igraca Sitija, a zatim i nogom po podkolenici. Tada je igrac BSK-a rukama obuhvatio svog golmana oko struka da bi zaustavio sukob i izgledalo je da ce se sve zavrsiti na tome. Medjutim u tom trenutku ulece huligan i sa ledja udara golmana pesnicom u lice, a zatim ga jos sutira dok je lezao na zemlji. Najhrabriji u ekipi BSk-a skocio je na napadaca iako je ovaj bio dosta snazniji i jaci i uspeo je da ga zaustavi. Nakon toga su ljudi iz kluba (koji su logicno malo sporiji od fudbalera) izbacili napadaca sa terena. Golmanu BSK-a je ukazana pomoc na licu mesta, a sudija je prekinuo mec.
Meceslav
Ta utakmica je imala uzivo u meridian u.....Ko zna sta je covek igrao:-))))
Knego
A gde su bili saigrači, treneri, službena lica? Sve, osim igrača, treba kazniti. A napadaču maksimalnu kaznu za nauk i drugima.
Navijači
A gde su bili treneri, redari, obezbeđenje, policija i ostala službena lica?

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.