Почетна / Фудбал / Остале лиге

ЗА НАШУ ДЕЦУ 50.000 ЕВРА: Око 7.000 гледалаца у акцији „Асови за децу”

Око 7.000 гледалаца окупило се на стадиону Партизана у хуманитарном мечу „Асови за децу” како би на терену видели прослављене српске фудбалере, али и помогли да се прикупе средства за изградњу клиничког одељења у Нишу за децу оболелу од рака.
ФОТО: И. Милутиновић

У хуманитарној акцији прикупљања новца за изградњу Дечјег хемато-онколошког одељења у Нишу, на стадиону Партизана, сакупљено је око 50.000 евра.

Два тима са клупе предводе чувени српски тренери Радомир Антић и Бора Милутовић, док су на терену Дејан Станковић, Предраг Мијатовић, Никола Жигић, Милан Јовановић, Матеја Кежман, Ивица Краљ, Никола Лазетић, Данко Лазовић, Горан Стевановић, Михајло Пјановић, Перица Огњеновић и многи други...

Резултат је био у другом плану, али вреди напоменути да су Дејан Станковић и Никола Жигић лепим головима подсетили на старе дане.

Улазнице за хуманитарни меч „Асови за децу” продавале су се по цени од 300 динара за север и југ, 500 динара запад и исток, док су породичне улазнице (три) коштале 1.000 динара. Утакмица „Асови за децу” реализована у организацији Јована Симића, ЕXИТ фондације, Националног удружења родитеља деце оболеле од рака (НУРДОР), ФК Партизан и подршке ФК Црвена звезда.   

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

nnnn
kad igra reprezentacija kad igra nema ljudi,kad je humani mec nema ljudi,jedino kad igra zvezda dodje masa,neverovatno ali istinito,izgleda da srbima najvaznija zvezda
ziki
Jasno je tebi sve ...vi najSrbi niste hteli da dođete zato što mrzite Partizan i stadion na kome ste na žalost i sami nekad igrali to pokazuje kakva ste sekta...drugo na onoj vašoj televiziji je išla reklama pet dana gde se NIJE NAVODILO GDE SE IGRA UTAKMICA i to je uradila sektaška vaša televizija na kojoj "novinari" otvoreno pokazuju koliko mrze Partizan počevši od onog debelog patuljka pa sve do onih iz "sportske redakcije" čak i onaj "fini" urednik-ca ne može da to ne pokaže....inače stadion koji si naveo se nalazi u brazilu....sram i stid bi trebalo da vas bude ovde se radilo o deci ali vi i decu izgleda delite po "boji koliko su im crvena zrnca"
ja
Pre neki dan na Zvezdinom stadionu se skupilo 40 000 ljudi da slavi titulu u jednoj od najbednijih liga evrope a kada treba da se skupe sa nekim humanim razlogom i da daju koji dinar za decu kojoj je potrebna pomoć nema ni 10 000 ljudi. Trebali su valjda da dele čips i pivo ispred da bi došli. To je Srbija.
ziki
Kakve veze ima ako je poslat iz fotelje možda je poslao sto poruka iz te fotelje na 1150
nemanja
Da li je ovaj komentar poslat sa stadiona Partizana ili iz udobne fotelje pored malog ekrana?
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.