Почетна / Фудбал / Остале лиге

ФСС: Више од 250 клубова добило опрему, сада и клубови из Ковачице, Шида и Новог Сада

Фудбалски савез Србије наставио је са великом акцијом поделе опреме клубовима широм Србије, а после посете општинама и клубовима из Гроцке, Сурчина, Прокупља, Куршумлије, Житорађе, Лебана, Мерошине, Новог Београда, Земуна... у складу са предизборним обећањем председника ФСС Славише Кокезе, данас су опрему добили и клубови из Ковачице, Шида и Новог Сада.
ФОТО: ФСС/Старспорт

Делегација ФСС у којој су били први човек српског фудбала Славиша Кокеза, председник ФС Војводине Драган Симовић, заменик генералног секретара ФСС Јован Шурбатовић и легенда нашег фудбала а сада координатор у спортском сектору ФСС, Владимир Петровић-Пижон, поделила је велике количине опреме онима којима је она најпотребнија, а све за добар и успешан развој разних клупских категорија.

Из фудбалског савеза општина Ковачица и Опово опрема је отишла следећим клубовима: ФК Борац Сакуле, ФК Долина Падина, ФК Славија Ковачица, ФК Војводина Црепаја, ФК Раднички Беранда, ФК Полет Идвор, ФК Спартак Дебељача, ФК Униреа Уздин, ФК Победа Самош, ФК Омладинац 1927 Опово и ФК Темпо Сефкерин.

На списку општинског фудбалског савеза Шид нашли су се бројни клубови, опрему су добили: ФК Раднички Шид, ФК Слоба Ердевик, ФК Граничар 1924 Адашевци, ФК Јединство Моровић, ФК Хајдук Вишњићево, ФК Обилић 1993 Кукујевци, ФК Омладинац Моловин, ФК Бингула, ФК Једнота Шид, ФК Бачинци, ФК Синђелић Гибарац, ФК Јединство Љуба, ФК Напредак Вашица, ФК Сремац Беркасово, ФК Братство Сот, ФК Борац Илинци, ФКГраничар Јамена, ФК Омладинац Батровци, ФК Бикић и ОФК Раднички Шид.

И клубови најнижег ранга који припадају фудбалском савезу града Нови Сад такође имају нову опрему,а ради се о клубовима: ФК Сусек, ФК Бачка Бегеч, ФК Железничар Нови Сад, ФК Фрушкогорски Партизан Буковац, ФКЧенеј, ФК Москва Будисава, ФК Борац Раковац, ФК Фрушкогорац Сремска Каменица, ФК Нови Сад 1921, ФК Центар Нови Сад и ФК Јединство Руменка.

Председник ФСС Славиша Кокеза после вишесатног боравка у Војводини, није крио задовољство због свега данас виђеног у Ковачици, Шиду и Новом Саду.

- У својој кампањи за председника Фудбалског савеза Србије најавио сам да ће један од приоритета у мом раду бити и помоћ клубовима нижег ранга такмичења на територији Србије. Почели смо са том акцијом и мислим да је заиста успешно спроводимо широм Србије. Били смо у многим местима, а данас у Ковачици, Шиду и Новом Саду, тако да смо у првој фази обишли и град Београд, али и источну и западну Србију, сада и Војводину. И ово је само почетак ове, али и других активности и акција, јер не желим да људи који воде фудбалску организацију са мном на челу, седе у својим канцеларијама, већ да дођу до сваког клуба и уђу међу народ, да чујемо какви су проблеми са којима се клубови суочавају. Од инфраструктуре до опреме. И да их решавамо. У складу са могућностима које имамо. Тако смо и започели ову акцију која је од великог значаја за клубове, јер до сада је преко 200 њих добило опрему, а у наредној години ове активности и акције биће још интезивније. Заједно са локалним самоуправама радићемо на бољој инфраструктури која би деци омогућила да се окрену спорту, имају бољу, здравију будућност и мисли да чинимо добру ствар – рекао је Славиша Кокеза, председник ФСС.

Фудбалски савез Србије наставља са акцијом доделе опреме широм Србије, уосталом као и развојем инфраструктуре, односно отварањем нових терена са вештачком травом. Наредних дана биће позната имена нових општина, фудбалских центара и клубова којима долази вредна помоћ од огромног значаја за развој фудбала и играча у сваком региону.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.