Почетна / Фудбал / Остале лиге

Голман Борчана Богдановић чека Немце

Чувар мреже доскорашњег прволигаша БСК-а напушта леву обалу Дунава
ФОТО: В. Марковић

БСК из Борче није имао среће, иако је по квалитету тима заслужио да остане у прволигашком каравану. Јесенас је играо слабо, у другом делу првенства мало боље, али ни то није довољно за спас, па ће бело-плави, после дуго година, заиграти у Српској лиги.

Славиша Богдановић (23) је већ две сезоне на голу Борчана, а пре тога је успешно носио дресове Рада, Спартака и Радника из Сурдулице.

- Скупо су нас коштали јесењи лоши резултати, иако смо имали тим за врх табеле. Имали смо и игру, али затајила је реализација и ту је био наш највећи проблем, то нас је коштао испадања – каже Богдановић.

Само је бод недостајао за радост и останак?

- Нисмо успели да га укњижимо и избегнемо најгоре. Криви су играчи, а и суђење је често било против нас.

Тренутно се одмара у родном Требињу.

- Нема ту велике филизофије, само у случају да неким чудом останемо прволигаши, а сада су шансе мале, остао бих у Борчи. Млад сам и свестан да живот тече даље, као што је јасно да сам уз Кировског био најбољи голман у лиги, па је нормално да очекујем добру понуду.

„Јединица” Борчана, али и многи други играчи током лета промениће клуб.

- Зову клубови из БиХ и Србије, али нећу да журим и погрешим, хоћу у добру средину, где ћу моћи да покажем шта знам. Понуда клуба из Немачке је, ипак, најповољнија, али сачекаћу још неколико дана - каже Славиша Богдановић.

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ziks
Brate, na svakoj drugoj utakmici primio si gol sa 25-30 m. Srecno ti bilo..

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.