Почетна / Фудбал / Остале лиге

Изгубили бодове против Борца, Несванулица огорчен: Постоји снимак где се све лепо види

Пригревчани огорчени лошим суђењем арбитра Делибашића из Врбаса, упропастио дерби и Братство
ФОТО: Ројтерс

У редовима Пригревчана су још огорчени због начина на који су изгубили два бода на суботњем дербију против Борца из Сакула. Дуел екипа из врха Српске лиге „Војводина“, од кога се очекивало пуно, није оправдао епитет дербија, а разлог је слаби судија Марко Делибашић из Врбаса са помоћником из истог места Николом Ријавецом.

Од многобројних спорних одлука, Пригревчани су навели само неколико, које су иритирале играче и право је чудо да није дошло до већег инцидента.

Да ће сусрет имати буран ток и да ће у центру пажње бити судија , могло се видети већ на самом старту утакмице када је главни арбитар, без ваљаног разлога, опоменуо жутим картонима наше играче Грабежа и Ивановића, што је деловало као смишљен чин, јер су управо они на претходним утакмицама добили картоне, тако да неће моћи да наступе у следећем колу против Омладинца у Новим Бановцима. У 24. минуту, Дарио Божичић је умакао чуварима, утрчао у казнени простор где га је са леђа за дрес повукао Милан Шушњар и оборио. Прекршај је био за најстрожу казну, међутим Делибашић је само одмахнуо. Пет минута касније, Стаменковић је избио пред голмана, али је та акција на сигнализирање помоћника Ријавеца заустављена због наводног офсајда – објашњава Горан Несванулица, председник Братства 1946.

Домаћин се надао да ће у наставку уследити крај судијским неправдама, али...

– Наше акције су заустављане, дељени су картони, а у 78. минуту, прекршај нашег играча је био ван казненог простора, али Делибашић га је окарактерисао као једанаестерац, из којег је Борац повео! Иако смо играли у нерегуларним условима и у неколико ситуација провоцирани од стране судија, успели смо да консолидујемо редове, па је Швељо у 84. минуту постигао регуларан погодак. Гости су се помирили са чињеницом да смо изједначили и без поговора кренули према центру, али је тада на сцену поново ступио Делибашић и из само њему знаних разлога поништио гол?! За ту своју срамну одлуку није имао објашњења, па је измислио наводно ранији прекршај Макара који није ни учествовао у акцији, што је била још једна брука! Ко зна какав би епилог имао дерби да наш млади нападач Антунић није изједначио у надокнади времена и донекле смирио страсти – наглашава Несванулица.

Како каже председник српсколигаша из Пригревице, све наведено је унето у протокол:

Најавили смо жалбу. Лако може да се провери исправност наших навода, јер постоји снимак утакмице где се све лепо види. Доказаћемо да смо драстично оштећени. Нећемо лако одустати од борбе за истину, емитоваћемо све спорне детаље на ТВ станицама, где смо у могућности. Верујемо да ће се поводом оваквог суђења огласити и надлежни органи, да ћемо добити неко објашњење – јасан је Несванулица.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.