Почетна / Фудбал / Остале лиге

Омладинци: Партизан преокренуо головима у 91. и 95. минуту, Јовељић сад асистира, силни Бродарац

Динамичан и меч пун преокрета, уз радост црно-белих у финишу
ФОТО: М. Спасојевић/penal.rs
Вождовац – Партизан 3:4 (1:2)
Стрелци: Караклаић у 2, Јелић у 46. и Лукић у 89. за Вождовац, а Кокир у 43. (из пенала) и 45, Јанковић у 90+1. и Шехапи у 90+5. за Партизан.
Гледалаца: 100. Судија: Лазар Лукић 7. Жути картони: Јелић, Арсовић, Крстовић, Станојевић, Мрђа (Вождовац), Милосављевић, Шехапи (Партизан).
ВОЖДОВАЦ: Милинковић, Пајчин (од 67. Игић), Видаковић, Арсовић, Крстовић, Петровић (од 55. Станојеви), Бајић, Јелић (од 86. Будимир), Мрђа, Караклаић (од 76. Еминовић), Ћирић (од 55. Лукић).
ПАРТИЗАН: Вуканић, Вујић, Антонијевић, Пантазис, Илић, Ненезић (од 69. Вујанић), Милосављевић, Николић (од 80. Бојић), Новић (од 88. Шехапи), Кокир, Зувић (од 69. Јанковић).

 

Наставак је личио на старт меча, јер је Јелић лепим голом вратио Вождовац у игру, а кад је мрежу у 89. минуту погодио и Лукић, чинило се да ће Змајеви имати цео плен – 3.2.

На сцену су, међутим, до краја стале и гостујуће резерве. Јанковић је, у првом минуту надокнаде, још једном поравнао рачуне, да би у 95. минуту уследио и коначни обрт!

Јовељић Звезду оставио на „плус шест”

Јовељић је лако преварио Поповића и савршено центрирао, а на месту се нашао Јанковић и ударцем главом погодио мрежу за вођство. До краја полувремена, Јовељић је уздрмао пречку.

Експресно је стигла казна за промашаје домаће, Јовељић је проследио лопту до Босића, а крилни нападач Звезде је преварио чувара и ефектно погодио.

Из слободног ударца за Партизан, лопта је уздрмала стативу, у наставку акције затресла се и пречка, да би одбијену лопту у гол, коначно, сместио Шехапи за одушевљење црно-белих.

Семафор двадесетог кола Омладинске лиге Србије:
Спартак – Војводина 0:0
Моравац Орион – Раднички (Ниш) 1:2
ОФК Београд – Напредак 3:0
Инђија – Чукарички 0:0
Вождовац – Партизан 3:4
Интернационал – Раднички (П) 1:3
Рад – Црвена звезда 1:2
Раднички 1923 – Бродарац 0:3
Табела: Црвена звезда 51 бод, Партизан 45, Бродарац 44, Чукарички 36, Спартак 34, Рад и Интернационал по 29, ОФК Београд 27, Војводина 26, Вождовац 25, Раднички (Ниш) 23, Инђија 20, Раднички 1923 15, Напредак 14, Моравац 13, Раднички (П) 12.
Коментари14
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Glas srpskog naroda
Kako ih nije sramota da tako uce svoju decu.
Ramo
Odakle je f.k. Internacional ?
Bili Piton
Iz ZG!
Ja
Iz beograda
Прикажи још одговора
Marko
I ovde se igra dok treba pobjeda,ha,ha,ha,ha,ha,ha....
Pedja
Ja sam mislio da samo seniori Partizana igraju do 95. ili 100. minuta, a oni od pionira neguju ovaj stil da se igra dok ne povedu.
Calimero
Ozbiljno ih spremaju za seniorsku konkurenciju...
ja
ha ha ha ha koja komedija i u omladinskom fudbalu poceli su da namestaju sa "fantasticnim preokretima" ha ha ha ha ha koja komedija od tolesuperlige

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.