Почетна / Фудбал / Остале лиге

Комисија суспендовала првенство, због угрожене безбедности и притисака на службена лица и актере

Одлука привремене комисије ИО ФС Војводине, без фудбала на „Југу”
ФОТО: М. Рашић

Привремена комисија ИО ФС Војводине за делегирање судија, делегата и вођење дисциплинског поступка у Војвођанској лиги „Југ”, именована после промене такмичарских, дисциплинских и судијских органа, донела је одлуку да се до даљњег суспендује првенство, због угрожене безбедности и притисака на службена лица и актере.

У наредном периоду, комисија ће, у сарадњи са ФС Војводине и надлежним државним органима, предузети мере неопходне за несметан наставак трке, уз примену одређених мера према одговорним лицима у клубовима, док ће одлука о наставку првенства бити донета накнадно.

 - Наредне седмице, поред састанка чланова комисије и службених лица, биће одржана Конференција клубова Војвођанске лиге „Југ” – најавио је Миодраг Цвијић, генерални секретар ФС Војводине.

Горан Драча, заменик председника ФС Војводине, подржао је одлуку о суспендовању такмичења на „Југу”.

- Борићемо се свим средствима да заведемо ред у такмичење. Очекујемо и помоћ државних органа, на свим теренима, једноставно, мора да се игра поштено, без притисака, јер само тако фудбал има смисао – каже Драча

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

pitija
A Vujacic napredovao kao kadar pokojnog Juse Bulica.
Laz
O kakvom redu ovaj prica,kada je on sve to napravio.
sumider moder
Binic
Vojnik
Eee fudbale kada zastavnik o tebi odlucuje
Koki
Ovde je fudbal kompletno kriminalizovan! Hvala vam i ugasite svetlo

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.