Почетна / Фудбал / Остале лиге

Бивши ас Смедерева се из Париза вратио последњим летом, сад је у изолацији 28 дана

Сат времена пре него је аеродром у Београду затворен, из Париза се, последњим летом, вратио Иван Милосављевић, дугогодишњи фудбалер Смедерева
ФОТО Р. Глишић

Хитроноги десни бек прошао је школу Оклопника, калио се у комшијском железничару и Рудару из Костолца, потом заузео позицију уз десну аут линију и готово целу карије-ру провео у дресу матичног клуба.

- За Смедерево ме вежу најлепши тренуци у каријери. Деби пред 40.000 гледалаца на нашем највећем стадиону памтићу до краја живота. После одла-ска генералног спонзора, пре седам го-дина, испали смо из Супер, а одмах и из Прве лиге, али ниједног тренутка нисам помишљао да напустим клуб. Постао сам заменик капитена Ненада Станића са којим сам летос, уз неко-лицину саиграча, отишао да помогнем Михајловчанима – каже Милосављевић.

Осим утакмице са Црвеном звездом један од најдражих тренутака то-ком каријере искусног дефанзивца, који се истиче и продорима по десном боку, био је свакако крајем прошле се-зоне. Смедеревци су тада, после пето-годишњег поста, изборили повратак у прволигашко друштво, а велики допринос дао је и популарни Ивке.

- Два кола пре краја првенства обезбедили смо прво место, па је утакмица са Тутином имала више свечарски него такмичарски карактер. Иако смо голом Ненада Милентијевића стекли предност, гости су у финишу успели да изједначе, али то није по-кварило нашу радост. Готово пуна западна трибина је само улепшала декор, а најдража честитка стигла је од ћеркице Сташе. Био је то тренутак да се на најлепши начин опростим од дреса вољеног клуба.

Са Ненадом Станићем, његов дугогодишњи саиграч и заменик, запослен је у иностраној компанији са седиштем у Ђурђевом граду. Захваљујући разумевању у колективу и после Смедерева наставио је да бави фудбалом у српсколигашу из Михајловца.

- Одиграо сам целу јесењу сезону где смо после лошег старта направили солидну серију и са великим изгледина да изборимо опстанак. Екипа се захваљујући агилном руководству у зимском прелазном року доста појачала, па ако се настави првенство пласман у средини табеле је реална опција.

Због радних обавеза и додатног усавршавања у Каену морао је да пропусти припреме и наставак првенства који је због вируса на стару прекинут.

- Прва два меча нисам одиграо јер сам 5. јануара отишао у Француску да бих се додатно обучио и унапредио знање за посао који обављам. Пре затварања аеродрома због пандемије летом из Париза успео сам у последњем тренутку да се вратим кући где сам 28 дана у самоизолацији. Строго поштујем кућни карантин и за сада се одлично осећам. чим ово прође почећу да радим и прикључићу се екипи где сам био станадрни члан стартне поставе – јасан је Иван Милисављевић.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.