Почетна / Фудбал / Партизан

Витас: Пенал био чист као суза, био је грчко-римски стил!

Из „спорног пенала“ погодио је Бибрас Натхо за преокрет црно-белих од 2:1, који су надокнади времена стигли и до трећег гола
ФОТО: ФК Партизан

Фудбалер Партизана Урош Витас рекао је досуђени једанаестерац у мечу против Напретка у Крушевцу био "чист као суза".

Споран детаљ десио се у 85. минуту после прекршаја над Витасом, када га је Живановић држао са обе руке, а судија Данило Грујић проценио је да је тај прекршај за најстрожу казну.

Из „спорног пенала“ погодио је Бибрас Натхо за преокрет црно-белих од 2:1, који су надокнади времена стигли и до трећег гола.

- Нити желим да коментаришем суђење, нит ме лично занима тај начин комуникације. Свако ко зна фудбал видео је да је пенал био чист као суза. Неко би рекао да ме је вукао, ја бих пре рекао грчко-римски стил, али неважно. Снимак све говори - рекао је Витас за клупски сајт.

- Рецимо, нешто слично је било на утакмици Србија- Швајцарска кад нам није ништа свирано. Овде је јавност била неподељена да ли смо оштећени. С тим што је Митровић чак ставио руку на одбрамбеног Шварцаца, а ја нисам. Чисто је све - закључио је Витас.

Коментари20
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stole
Veliki Dusko Radovic na pitanje da li bi navijao za Zvezdu, rekao je MOJ STOMAK TO NE BI MOGAO DAPODNESE.Pametnom dosta ali medju njima ima ih jako malo, tako ce ovaj komentar ostati ne zapazen.
Marko
Pre gola Napredka bio je cist penal od golmana Partizana Grujic to nije vidio a vidio penal za Partizan idite begajte rimsko grcki stil,tj zahvat...
Zuk
Smem da se kladim da ce bilo ko da sudi Zvezdi protiv Radnickog pomoci joj tako sto za zvezdu ce dosuditi i sto nije a Radnicki ce imati ili iskljucenog igraca bez razloga ili nepostojeci penal za Zvezdu kao sto je bio ovaj protiv Pazaraca.Zivi bili pa videli.
bio bio
Ljubi te tvoj profa Vuletic. Veliki cmokic. Cmok
mare fkv
a to sto ste neciji dres Napretka razvili kao barjak sekund pre toga...
JA
"Pre toga' igra nije bila u toku jer lopta nije bila u igri. Ali kako bi vi to znali kada je pre neku godinu zvezdi sviran penal protiv Rada za isto ovakvo povlacenje i to pre nego sto je igrac i ubacio loptu iz kornera u igru.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.