Почетна / Фудбал / Партизан

ФИНАЛИЗАЦИЈА: Стевановић Грађанин до краја седмице!

Руководства Партизана и Манчестер ситија у завршној фази договора о трансферу најталентованијег српског играча
ФОТО: Н. Неговановић

Филип Стевановић до краја седмице постаће фудбалер Манчестер ситија!

Партизан је, у начелу, прихватио понуду Грађана (у званичној форми већ неколико дана у Хумској) и, тренутно, руководства српског и енглеског вицепрвака налазе се у завршној фази реализације трансфера.

Народски, остало је да се утаначе детаљи!

Милош Вазура, генерални директор Парног ваљка, последњи квартал октобра означио је као „склапање посла са Острвљанима” (способним да добрано одреше кесу), уверен да би, најкасније, до понедељка могао да уследи и стисак руку.

Наравно, са што већом сумом пројектованом да из плаве стране Манчестера буде пребачена на банковни рачун црно-белих с Топчидерског брда.

И, у великој мери поправи нимало ружичасту финансијску ситуацију: дуг, према АПР-у, на крају 2019 – 31 милион евра?!

Колико Партизан може да заради продајом Филипа Стевановића?

Првих дана „десетог месеца”, у доба пандемије коронавируса „привилегованих” за појачан рад на трансферима, шушкало се да би Британци за једног од најталентованијих планетарних играча 2002. годишта могли да издвоје осам милиона евра. Међутим...

Званична понуда до спуштања рампе на летњу пијацу није стигла у Хумску?!

У међувремену... Јесте!

Тренутно, актуелан је модификован сценарио: Стевановић би на зиму оверио петогодишњу сарадњу са Грађанима и тек на лето, оставши шест месеци на позајмици у Партизану, отпутовао у Велику Британију.

Вредност трансфера – и даље тајна, подсетимо – бивши тренер Саво Милошевић је потенцирао да клуб из Хумске популарног Фићу не би требало да прода испод 15 милиона евра!

Додуше, једно су жеље, друго... реалност, према писању Енглеза на стадион повише Аутокоманде слило би се шест милиона фунти.

Наводно, у игри „за љубав” младог репрезентативца Србије била су још два клуба спремна и да се више „отворе”, али...

До хармоније је дошло у троуглу: Партизан – Филип Стевановић – Манчестер сити!

(ЦЕО ТЕКСТ можете да прочитате у данашњем штампаном или ПДФ издању Журнала)

Коментари13
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Karlo Veliki
Ako je prema APR 31.12.19.g. dug bio 31 mil. evra bez 10 mil. evra za Pavlovica, to bi trebalo da znaci da bi 31.12.20.g. dug iznosio oko 27,5 mil. evra(budzet kluba 6,5 mil. evra), bez ulaza realizacije transfera za Miletica, Ivanovica, Nikolica, Sadika, i Stevanovica ako bude prodat....Prodaja Stevanovica lici na prinudu...Cini se da oni koji su doveli Vucelica i Vazuru zure sa naplatom...Ko bi to mogao biti? Pa u pitanju su posrednici koje neko drugi pritiska. Mislim da veliki napredni eksperiment u fudbalu moze trajati jos oko 2 godine, i treba uciniti sve da se Partizan ocuva, u smislu nestvaranja dugova, skupom kupovinom propalih igraca. PS. Vuletic bi u ime Partizana trebao podneti tuzbu protiv Dragana Djurica, za klevetu..Za radnje iz perioda kada je Djuric bio vlast u FKP sve tuzbe bi pale jer onaj koji je drzao Djurica sada je u vlasti na znacajnoj poziciji.
Mosquito @ Karlo Veliki
Drugim recima, mafija u klubovima je u direktnoj sprezi sa mafijom u vlasti. Karlo pozdrav, vidimo se u CZ.
Pigeon, da dodam
Pa sta ako je dug prema APR, 31 milion evra na kraju 2019!? Za 2020 treba im jos oko 10-12 miliona, koliki je budzet kluba. Samo od transfera Partizan je vec uzeo blizu 20 miliona, sto znaci da bez bilo kakvih vise prihoda dug se smanjio. Dakle ovaj transfer nije u duhu smanjenja dugovanja, vec punjenja necijih dzepova. Ograda: ovo sve u slucaju da se ne manipulise podacima oko transfera, duga, finansija, dakle onako kako su dati po medijima. Ako ti podaci nisu tacni, onda bi tek ovi trojanci trebalo da odgovaraju...
Pigeon
Ocigledno je da odredjena grupa ljudi finalizuje raspad Partizana, a usput gledaju da napune sopstvene dzepove, o cemu sam vec komentarisao. Jos niko iz kluba nije objasnio napr. transfer Nikolica, nego po onoj "pojeo vuk magarca", a magarci smo svi mi koji preko toga olako prelazimo. Najgori u svemu su navijaci Partizana, koji sve ovo mirno posmatraju, klub im nestaje pred ocima. sns projekat se ostvaruje, a oni hoce da nesto promene preko drustvenoh mreza!? E, tako nece moci, mora da se uzmu mocuge...
Pavlovic,Sadik i Stevanovic
Super talenti, odose za lepe pare ali dzaba kad dug sve pojede...a odose i bez titule u drese vicepenaltizana...
PENZIONER
vreme je zs gasenje ... ubaceni TROJANCI u partizan su na korak da posao zavrse !!!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.