Почетна / Фудбал / Партизан

ПАРТИЗАН БОЉИ ОД ЗАГЛЕБЈА: Црно-бели одлични на старту припрема (ВИДЕО)

Пулени Александра Станојевића победили су пољски тим са 2:1 у првом припремном мечу
ФОТО: ФК Партизан

Партизан – Заглебје 2:1 (1:1)

Стрелци: 1:0 – Холендер 30, 1:1 – Мраз у 40, 2:1 – Штулић у 87. минуту.

ПАРТИЗАН: Стојковић, С. Марковић, Вујачић, Бањак, Брежанчић, Шћекић, Сума, Павловић, Јовић, Холендер, Бајбек. У другом полувремену су играли: Стевановић, Живковић, Натхо, Смиљанић, Јојић, Асано, Л. Марковић, Штулић, Лутовац и Пурић.

ЗАГЛЕБЈЕ: Хладун, Балић, Црномарковић, Пореба, Мраз, Жубровски, Шиш, Старзински, Војчицки, Јонци, Дражић.

 

Партизан је победио Заглебје са 2:1 у првом припремном мечу у Турској.

Црно-бели су одиграли добар меч, посебно када се у обзир узме да је почетак зимских припрема.

У првом полувремену Партизан је био много бољи ривал, велике шансе су пропустили Бајебек, Бањак (статива) и Шћекић, да би у 30. минуту Холендер погодио за 1:0 после прелепе асистенције Бањака.

У 40. минуту Пољаци су „поравнали“ резултат, после корнера Мраз је побегао Бањаку и сјајно главом погодио за 1:1.

У другом делу игре тренер Станојевић је дао шансу другим играчима, а игра Партизана није изгубила на квалитету. И Заглебје се разиграло па смо гледали добар дуел и у другом полувремену.

Три добре прилике пропустио је да реализује Асано, ни млади Штулић није могао да савлада голмана пољске екипе у неколико наврата, али онда у 87. минуту одлична акција и пас Лазара Марковића за млађаног шпица, уследила је маестрална егзекуција за тријумф Партизана.

Избраници Александра Станојевића, у оквиру припрема за пролећни део сезоне, наредни меч одиграће 21. јануара против Рубина.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Rio Bravo
Smiljanic?Muka mi kad ga vidim na slici a tek na terenu?Tera Stojkovica i Colica na pozajmicu a daje sansu ovom propalom fudbaleru?Nije Partizanu kriva Zvezda,fss....ima on svoje unistitelje u upravi i “struci”....
Pigeon
Slazem se. Smiljanic (pre svih), Brezancic, pa ako hoces i Jojic, Obradovic, mozda i Ostojic (mada njega licno veoma gotivim)...treba zavrsiti te price, a dati sanse mladjim igracima. E, sad, pazi, ne mozes da forsiras vise od recimo dvojice u sezoni, jer se to onda odrazava na rezultate. Posebna je prica koja bi ta 2-3 bili, s obzirom da u Partizanu vrsljaju menadzeri...
Pigeon
Gledam obe ove ekipe koje su izasle u poluvremenima i nemam nikave dileme da Partizan ima najbolji i najjaci roster u Srbiji. Nazalost mi igramo ovu koki-mraka mulj namestenu ligu i zaista je steta sto ovi igraci ne mogu da se iskazu u nekom normalnom ambijentu. Ipak, treba sacuvati igrace za Evropu, pa makar i tu Konferenciju i zaraditi neke pare (a i igraci se lakse prodaju igrama u Evropi, bez obzira kako se takmicenje zove), pa bile i manje od zarada u LE, ali ako se dovoljno dobro drze, suma moze biti i znatna...
moma52
Ono što mene čudi,to je kada se ekipa priprema,imaš dva+ sastava,za koje misliš da mogu da budu prvotimci.Međutim ,kada sezona počne,odjednom,nestanu,jedva se sastavi tim,u čemu je problem?Ne mislim ovo zbog pobede nad ovim Zaglebjem,već je svake godine isto.Ovo juče je korektno i za prvu utakmicu i više od toga,valjda se igrači zaželeli igre.Oni koji prate moje komentare,ako to uopšte nekoga zanima,znaju moje mišljenje o stvaranju igrača i da je tu osnovna stvar dodatni individualni rad i davanje šanse ,sa pravom na grešku.Konkretno,da li Štulić,uz sve mane koje ima,a ko ih nema,zaslužuje da odigra ovu polusezonu.Ono što mu nedostaje se ispravlja dodatnim individualnim radom,pa jedan Ronaldo stalno radi na individualnom usavršavanju.To je slučaj sa svim mladim,ali i onim starijim igračima.Uporno ponavljanje i svođenje grešaka na minimum.Koji je benefit od Bajbeka,kada posle svakog duela,misliš gotovo,kao da je svilenim pravljen.Partizan nije uspeo da napravi špica koji bi igrao.Zašto?
nemam pojma
Dobra igra Lazara Markovića i Asana i pored promašaja. Solidan i Natko, Holender, pa i Lutovac, mladi Štulić.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.