Почетна / Фудбал / Партизан

Вујачић: Лакше после мог гола

Попут Немање Јовића и Игор Вујачић може да се похвали да је у Бачкој Паланци постигао четврти првенствени гол. Штопер препорођен доласком тренера Александра Станојевића, за разлику млађег колеге погодио је и једном у купу
ФОТО: ФК Партизан/М. Тодоровић

- Утакмица у Бачкој Паланци била је много тешка и захтевна, са доста дуе-ла. ОФК Бачка је физички доминантна, али кад сам постигао водећи гол све је  ишло лакше. Важно је да смо наставили победоносни низ. Радује ме тренутна форма. Надам се да ћу наставити у овом ритму и после паузе. Сад се окрећем репрезентативним обавезама са Црном Гором. Волео бих да квалификације за СП почнемо победом у Летонији - прижељкује сад већ незамењиви дефанзивац Партизана.

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Tima
Cestitke za upornost. Od promasaja, sirovine od igraca iz proslosti I sada igrac koji drzi odbranu, donosi bodove, stamen... Pozitivno iznenadjenje. Svaka cast i treneru na poverenju
dejavu
Najveci napredak kod Stanojevica je uspesno postavljanje sistema u kojem su ime i pa i potencijal od sekundarnog znacaja,za razliku od discipline i posvecenosti klubu. Kada se promeni 4-5 igraca u toku 90 minuta ,normalno dodje do odredjenih promena u igri ( Jojic, Holender,Markec, pa i Natho, Scekic, danas igraju maltene na jednu loptu i to vrlo uspesno,cesto odmah u dubinu,,dok Suma i npr mali Pavlovic ne mogu da odole povremenom zadrzavanju ,pipkanju. Ali i pored toga nijedanput vec koliko utakmica,rezultat nije bio ugrozen. Dakle, disciplina je kod svih na maksimumu. Stoperski par se samo uklopio u takav sistem, igrajuci jednostavno,sigurno i sa nultim rizikom. Zato je odlazak malog Markovica prava steta, a Banjak odmah da kazem, sa svojim cestim "dokazivanjima" i riskantnim potezima tik ispred 16, nikako nije resenje. Ostojic je produzen zbog klupe i atmosfere ....ali dobro. BItno je da tim,posle NEKOLIKO godina dobio identitet,i to Stanoju nikakvi "kriticari" ne mogu oduzeti.
Grobar 007
Čitam idiotske komentare uglavnom navijača zvezde, ali uvek isti i po istom šablonu. Na slici je Vujačić i ono što je on izjavio, pa komentarišite njega i njegovu izjavu. Igore, i u odbrani i u napadu ti si istinsko otkrovenje. Jedino ti je predaja lopte u dubinu problematična. Da sam na mestu Stanojevića odmah bih produžio ugovor sa ovim igračem na naredne tri godine.
Луциано
Станојевић је вратио Вујачића у фудбал где га је Милошевић заборавио да постоји .Станоје је спојио тројку Марковић. Вујачић. Шћекић и направио срце тима .читам да ће Олимпијакос вратити Марковића ..па добро ту је БАЊАК и опет ће бити добро .у најави је да ће фсс од јуна повећати квоту странаца па неће бити проблема око броја странаца у тиму .иначе Марковић игра одлично и супер се слаже са вујачићем .Станоје је вратио у живот Миљковића. Обрадовића. Којића. Л.марковића. Асано- код Станоја игра врхунски ..убацио је јовића који је бољи од Стевановића ..раздвојио је натха. И суму којима су требале две лопте сад по полувреме сваки игра добро своју минутажу само кад би бајбек играо константно да се не повређује види се да зна знање ..Вујачић је показао колико је Милошевић грешио .
Menadzer
Sta je dobro u tome sto se dobro slaze sa Markovicem? Markovic nije i nece biti nas igrac i neko uzima debelu masnu zato sto ga razigravamo besplatno. Zao mi decka, napreduje, ali on prosto nije nas igrac i tu treba da je kraj. Uigravati drugi stoperski par.
Mati
Jos malo i morao bi da se svira Penaltik za Penaltka

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.