Почетна / Фудбал / Партизан

Станојевић пред Раднички: Не плашим се реакције играча

Фудбалери Партизана, који су после пораза у "вечитом" дербију од Црвене звезде испали из трке за титулом, дочекују сутра нишки Раднички у мечу 31. кола Супер лиге Србије
ФОТО: ФК Партизан

Тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић рекао је данас да очекује да ће његова екипа у предстојећем мечу против Радничког показати карактер и истакао да се не плаши реакције играча после пораза у "вечитом" дербију.

- Знамо да су се играчи испразнили, пре свега психички, на дербију. Морамо да будемо фокусирани, да будемо прави на нашем стадиону, да покажемо менталитет и карактер... Да видимо где смо и шта смо, какав нам је карактер и начин функционисања после тешке утакмице - рекао је Станојевић на онлајн конференцији за новинаре.

Фудбалери Партизана, који су после пораза у "вечитом" дербију од Црвене звезде испали из трке за титулом, дочекују сутра нишки Раднички у мечу 31. кола Супер лиге Србије.

Станојевић је навео да су сви играчи здрави и спремни, али је и најавио да ће сигурно бити четири-пет промена у тиму у односу на претходни меч.

- Не плашим се реакције играча. Нема шансе да они не уђу 200 одсто у утакмицу концентрисано, то би било ненормално, а како ћемо играти – видећемо - рекао је тренер Партизана.

Раднички у Београд долази с новим тренером, Николом Станковићем, и после три везана пораза у домаћем шампионату, па су новинари питали Станојевића да ли су га изненадили лоши резултати Нишлија.

- Не бих коментарисао Нишлије у том контексту, они најбоље знају каква је код њих ситуација... Нови тренер је дошао, имаће један-два тренинга и тешко да ће моћи много да промени, али ће нама донети недоумице јер не знамо како ће играти - рекао је Станојевић.

- Пратили смо његов рад раније, био је успешан у Милановцу, знамо како је играо и радио, али не знамо како ће сад бити. То нам је једина бојазан јер волимо добро да се припремимо пред сваку утакмицу - додао је он.

Партизанов акценат у финишу сезоне биће освајање трофеја у Купу Србије, па је новинаре занимало да ли ће модификовати тренажни процес, можда и тим у првенству, с циљем да црно-бели у полуфиналу и финалу буду најјачи.

- Имамо тешку утакмицу у полуфиналу (против Војводине), али размишљамо корак по корак. Сигурно да ћемо неке ствари модификовати. Имамо обавезу да побеђујемо и сваки пут да изведемо најјачи састав - рекао је Станојевић.

Упитан да ли планира да у финишу првенства неким играчима повећа минутажу, да уведе дебитанте, Станојевић је истакао да то прво мора да се заслужи.

- Шансу да дајем некоме ко не заслужује нећу. Има играча који тренирају с нама, који заслужују и добиће шансу. Играће најбољи. Млади играчи добијају шансу на свакој утакмици. И сада ће исто тако бити. Има још утакмица до краја, ништа нећемо радити преко реда - закључио је Станојевић.

Утакмица између Партизана и Војводине на програму је сутра од 19.00 на стадиону у Хумској.

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Radan
Moze da bude deset nula protiv Radnickog, ti vise nemas autoritet prema bilo kome. Ova Uprava, uz tvoju nesebicnu pomoc je dovela klub na rub propasti, i ne sumnjam da cete napraviti taj odlucujuci korak napred.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.