Почетна / Фудбал / Партизан

Шкулетић: Како Партизан и Рајо кажу...

Француски Лил, учесник овогодишње Лиге Европе, наводно је спреман да издвоји 2.500.000 милиона евра за Петра Шкулетића
ФОТО: И. Милутиновић

Центарфор Партизана се тренутно одмара у родној Црној Гори...

- Понуда постоји, али ништа још не знам. Рајо ми не прича – љубазно се јавио „Журналу” Петар Шкулетић по повратку са рекреације и партије тениса.

Све сте препустили менаџеру Божовићу, са којим имате специфични однос, народски – другом оцу?

- Верујем Рају. Ако каже „идеш” – идем, ако не...

Са црно-белима имате чврст уговор?

- Партизан се пита! Потписао сам до краја 2017.

Срце вам се цепа – остаје вам се у Хумској, али и иде у иностранство?

- Ја сам миран. У доброј сам позицији.

Коментари24
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

mix
Zakuvava se u vezi sa Skultelarom! Lil malo nudi jer je Newcastle vec bacio oko i nece zaliti ni 4 mil. evra , to je bagatela za premijerligasa. Ko ne veruje, evo mu link! http://hereisthecity.com/en-gb/2014/12/19/ag-lille-target-striker-that-would-be-perfect-for-newcastle-unit/. Ako bude pameti i racionalnog promisljanja treba uzeti dobre pare a kupiti tog "malog" Orlandica iz Zete! Momak je takodje gromada, brz, inteligentan i odlican tehnicar! Doslovno, veoma lici na Skuletica, bas tako!
:pGrobar
A kako ce skuletic da dobije radnu dozvolu, nznm???
:p grobare, kenane i vi sto znate nesto ajfe recite jel se zna neko ime osim alivodica, sta je sa babovicem, trujicem, stoperom ,lekovicem, oumarom........hvala unapred
Bojan
Mislim da je rano za Skuletica, ali ako ljudi u klubu misle da je to maksimum, i da ce to biti isplativo. Problem sto kada odu neki dobri igraci, na njihova mesta stizu mnogo losiji, koji ne mogu nadoknaditi taj gubitak, a i rezultati izostanu, jer treba mnogo vremena da se novi fudbaler uklopi u sistem i sredinu, a rezultati trpe. Partizan mora se pojacati za kvalifikacije za Evroligu, ovo sto imamo nije dovoljno, pokazalo se i u Ligi Evrope, gde smo osvojili samo dva boda i postigli jedan mizerni gol. Sa tim se ne moze u Evropu, mora se imati tim za postovanje i van okvira ove jadne nase fudbalske lige.
Војна хунта
Само успех клуба у Европи и утакмице у еврокуповима или у репрезентацији дижу цену српским играчима. И обрнуто, неуспех клуба и репрезентације и рано испадање клуба из Европе  драстично обарају цену! Због тога је цена Шкулетића на европском тржишту само 2,5 милиона евра а центарфора Крамарића (НК Ријека) 10 м евра (!) иако је објективна вредност српског и хрватског нападача приближно иста. Уместо да јачањем тима учине Партизан много конкурентнијим у Европи и тако створе предуслов за боље резултате и победе, чиме би драстично скочила и цена сваког играча појединачно, Управа ради супротно! Отуд и Шкулетова цена далеко испод његове вредности!
Војна хунта
Признајем, погрешио сам. Помешао сам Крамарића са Крстановићем. Од овог другог Шкуле је сигурно бољи, ако ништа друго доста је млађи. 
Gravediggaz
Uz duzno postovanje, Kramaric je mnogo bolji od Skuletica, a to je pokazao u LE. Skuletic da je dao 4 gola u LE, cena bi mu bila visa za maltene toliko miliona. Jeste da je nas, ali nije bolji. Mozda napravi bolju karijeru, nikad se ne zna, ali za sada bih dao prednost Kramaricu.
sasha
molim vas ako je ikako moguce vratite nam klea

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.