Почетна / Фудбал / Партизан

Партизан доводи Орландића из Зете, Црногорац „нови Шкулетић”?

Црногорски медији брује – Партизан је заинтересован за Петра Орландића, нападача Зете из Голубоваца!
ФОТО: В. Ракочевић

Корпулентни центарфор Зете Петар Орладнић је и пре годину дана био на мети Београђана. Тада га је пут, ипак, одвео у Хапоел Тел Авив, можда се овог пута коцкице сложе...

Нико ме још није контактирао. Све сам сазнао из новина – каже Орландић, док одмара након напорне јесени и уочи нових изазова.

Рођен је 6. августа 1990. године. Стасом и карактеристикама подсећа на прву „виолину” Парног ваљка – Петра Шкулетића.

Партизан је велики клуб. Ако заиста постоји интересовање, свакако да ми то годи – искрен је стрелац девет голова за Зету у јесењем делу првенства.

Орландић ужива статус врсног голгетера у црногорским оквирима. Мреже тресе на све начине, ударцима главом, ногом, чак одлично изводи и „слободњаке”. Велики борац, не либи се да помогне и одбрани, на једној утакмици је чак последњих 15 минута играо и штопера када је Зета изненада остала са десеторицом.

Петар је висок 190 центиметара.

За тим из Голубоваца је од 2009, када је дебитовао, постигао 33 гола. Доласку у Хумску, тврде упућени, близу је због још једне чињенице – о његовој каријери брине Радојица Божовић, прошле зиме заслужан и за прелазак Петра Шкулетића из Војводине у Партизан.

Петру Орландићу 31. децембра истиче уговор са Зетом. Партизан Голубовчанима не би морао да исплати ни евро обештећења.

Коментари45
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

GROBAR SVILAJNAC
dovesti babovica,prodati skuletica i od tih para dovesti klea...i sve je reseno...mada moze da se proda skuletic,pare u kasi(ako bude otislo u kasu) i dovesti mrdakovica za DZ.treba da razmisle o tome...pozz svim grobarima
teo
Jeste dobar, stvarno! Orlando je planina od momka, a brz kao Bolt, visok i snazan,sjajne tehnike(!) i odlican strelac. Nece Partizan pogresiti, naprotiv. Samo se bojim da ne izmakne gde u inostranstvo, to je jedino pitanje. Ako ima realnosti, Partizan bi se sa njim bas usrecio jer je bolji od Kojica za klasu!
Zdravko Herbiko
Grobare ja sam na jednom sajtu procitao da Djura navodno sprema bombu pred kraj mandata,navodno je u pitanju ofanzivni vezista.Znas li sta o tome? Samo da nisu u pitanju Simon Vukcevic i srpski Pirlo. E da Djura je jos u tom intervjuu rekao da cemo mi grobari biti jako zadovoljni.Ajde i to da vidim.
Sivi tic
:P grobar ako znas nesto reci nemoj nas drzati u nedoumici javljas sve sto znas :D
:pGrobar
Koliko znam marko je sve dogovorio sa Babovicem i po meni to extra resenje, ali igrac koga djuric pominje nije Babovic.. Kakav simon! Ne znam o kom igracu prica djuric, verovatno opet mlati nesto!
krule krulic kula
Ovaj igrac je strasan, taman za Partizan. I ne igra on u malu klub, nego ide u mali klub :*
sumider moder
Netreba nam.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.