Почетна / Фудбал / Партизан

ВЕЧИТИ У ФИНАЛУ КУПА: Светозар Марковић срушио Војводину у Новом Саду

Једини гол у репризи прошлогодишњег финала постигао је Светозар Марковић у 11. минуту
ФОТО: ФК Партизан

Фудбалери Партизана пласирали су се вечерас у финале Купа Србије, пошто су у Новом Саду победили екипу Војводине са 1:0.

Једини гол у репризи прошлогодишњег финала постигао је Светозар Марковић у 11. минуту.

Црно-бели ће се за трофеј у националном Купу борити са Црвеном звездом, која је раније данас била боља од Радника са 2:1.

Партизан је боље почео меч и почетну иницијативу материјализовао је већ у 11. минуту. Милош Јојић је извео слободан ударац, Марковић је остао сам у казненом простору и није му било тешко да главом донесе предност црно-белима.

Црно-бели су били бољи и диктирали темпо у првих 45 минута, док Војводина није имала ниједан шут у оквир гола. У наставку меча играо се тврд фудбал, са доста прекида, било је узбуђења на обе стране али се резултат није мењао.

Финале је на програму 25. маја.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Бари
Ја би волио да се игра на нашој МАРИ или на лавору. А шта прича овај не занима ме
Acadelija
Upravo zbog toga, da ih drmnemo na neutralnom terenu, da im dokazemo ko je najbolji
Acadelija
Ja sam za to da finale bude u Nisu ili Novom Sadu....moze i Gornji Milanovac
WTF
Zbog cega da se igra u ns ili nisu kad nece biti gledalaca? da se vise potrosi na organizaciju utakmice. Sto da ne ionako imamo viska para.
Želje
Superiška.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.