Почетна / Фудбал / Партизан

Саничанин се прикључио црно-белима: Одушевљење у Приједору

Синиша Саничанин, после дуже паузе добијене због играња за репрезентацију Босне и Херцеговине, прикључио се црно-белима
ФОТО: ФК Партизан

Партизанов играчки кадар, четвртог дана од почетка припрема, „богатији” је за Синишу Саничанина, премијерног оволетошњег новајлију црно-белих!

Доскорашњи командант одбране Војводине, уз „амин” тренера Александра Станојевића, мало касније прикључио се новим саиграчима, разлог – дужи предах због обавеза у репрезентацији Босне и Херцеговине.

- Први пут сам у „Земунелу”, осећај је изванредан. Сви су ме одлично дочекали, спортски центар је феноменалан. Услови су невероватни, први утисци су баш позитивни. Упознао сам се са екипом, шефом и стручним штабом, особљем... Стварно сам презадовољан - у даху, не скривајући осмех, казивао је Саничанин после првог тренинга у новој средини.

Те...

- Са Бојаном Матићем играо сам у Војводини, Бојана Остојића знам са утакмица... Прве теме „бистрио” сам с њима, сви остали... оставили су, такође, позитиван утисак.

Синиша је због потписа уговора с Парним ваљком пропустио дуел Босне и Херцеговине са Црном Гором, не и, неколико дана касније, гостовање у Копенхагену.

- Против Данаца одиграо сам читаву утакмицу. После тога одређено време провео сам код куће са најмилијима – супругом и породицом, тако да сам се одморио и спреман чекам нове изазове.

Саничанинов прелазак из Српске Атине на Топчидерско брдо иницирао је одушевљење у родном му Приједору.

- Одјекнула је вест, сви су презадовољни. Стигло ми је много порука, честитки...

Новог црно-белог адута обрадовала је чињеница да Парни ваљак, у августу, организује камп у Републици Српској, у Лакташима:

- Док сам био у Борцу, тренирали смо на стадиону где се одржава камп. Савет деци: одазовите се у што већем броју, волите спорт, фудбал и – Партизан. Све остало ће да дође на своје.

Синиша Саничанин, са искораком у каријери, вољан је да запне од првог дана и што пре пронађе место под „црно-белим сунцем”!

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

dejavu
Navodno pokušavaju da dovedu i Rikarda.On će manje da promašuje nego Sadik,ima bolji i to mnogo,skok. Ali u ostalim elementima je puno iza Nigerijca.Drugim rečima,zahteva pakera.Suma u tom slučaju mora da ostane i da igra ,ne umesto i ne u liniji već ispred Natha.Uz još jedno pokretljivo pojačanje na krilu, pošto Markec i Holender previše osciliraju, Jović je opet nešto drugo, klinac koji tek treba da se dokazuje - bi dobili izbalansiranu ekipu, fizički jaku, dominantnu u skoku,dovoljno kreativnu i dovoljno brzu. Ali, ova uprava uvek nešto uprska tako da... bolje se ne nadati unapred previše...
007
Pa kad se slikao na predstavljaju kod grobara mogao je da skine sat Vojvodine sa ruke a i da vrati uramljenu sliku sa dresom od 100 utakmica za Vojvodinu. Nije tačno ono što je Lalat rekao da uprava nije bila sposobna da proda reprezentativaca već je sračunato sa menadžerom odbijao ponude od arapa da bi igrao u Evropi i gle čuda odbio je da ode u Elče.. Svašta pa jel Elče u Aziji ili Primeri. Nezahvalnik koji da nije bilo Vojvodine nikad ne bi zaigrao za bih. Nek vrati sat i dres brzom poštom Vojvodini pa nek mu p da njihov sat i prazan ram za Prjedor

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.