Почетна / Фудбал / Партизан

Чувени спортски директор Фиорентине: Платили смо унапред 1,5 милиона евра за Влаховића

Панталео Корвино, легендарни спортски директор Фјорентине, за „вјеки вјеков” остаће упамћен по трансферима Тонија, Ђилардина, Мутуа, Јоветића, Монтолива, Фреја... у Фиренцу, али...
ФОТО: Архива Журнала

У разговору за „Тутоспорт” апострофирао је Партизанов тандем – Николу Миленковића и Душана Влаховића!

- Њих двојицу сматрам као две велике потврде мог доброг рада!

Откривши:

- Уплашио сам људе у клубу кад сам 2017. довео дечака 2000. годишта из земље ван ЕУ – у том тренутку није имао право ни да игра за први тим. Платили смо Партизану унапред 1,5 милиона евра како бисмо их одмах наговорили да пристану и да склопимо договор пре осталих заинтересованих клубова. Био сам и ја, признајем, уплашен после потписивања, али онда ме је смирио Душанов отац: „Директоре, будите сигурни да сте довели новог Батистуту у Фиренцу”. Одговорио сам му: Мислио сам да смо довели новог Луку Тонија. Седели смо у хотелској соби и смејали се, сећам се... као да је било јуче.

Све остало је историја: за Влаховићем је, тренутно, „полудела” Европа!

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Inspektor
Ispitati gde je završilo 1,5 milki?
?...
ALI JE OSTALO PITANJE:"A GDE JE LOVA?"!
nemam pojma
Taj transfer je vrlo mutan. Potrebno je istražiti kome je koliko novca otišlo. Na Transfermarktu je navedena cifr od 1.0 mil. evra Partizanu a ukupan transfer od 1.95 mil. evra. Sve vrlo sumnjivo. A sećamo se da je pre odlaska mali sklonjen, nije skoro ni igrao, ili ulazio našto malo. Partizanu ništa nije dao, ali su se izgleda svi oparili dobro, a on dat u bescenje.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.