Почетна / Фудбал / Партизан

ПОТРАГА ЗА ЧУВАРОМ МРЕЖЕ: Партизан звао Кљајића, али...

Црно-бели су јуче, између осталог, контактирали Филипа Кљајића, међутим, „јединица” јапанског друголигаша Омије још се није опоравио после операције предњих укрштених лигамената крајем маја у Риму
ФОТО: В. Марковић

У Партизану изузетно цене Александра Поповића и Немању Стевановића, али...

Услед одласка Владимира Стојковића, траже још једног голмана!

Црно-бели су јуче, између осталог, контактирали Филипа Кљајића, међутим, „јединица” јапанског друголигаша Омије још се није опоравио после операције предњих укрштених лигамената крајем маја у Риму.

Дакле, „аудиција” за заоштравање конкуренције између статива се наставља: одлука је на Ивици Краљу, директору скаутинг службе Парног ваљка и дугогодишњој Партизановој и репрезентативној „јединици” и Немањи Јовшићу, вишегодишњем учитељу чувара мреже првог тима.

Коментари34
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dr
Dolazi Marković bivši golman Rada a sada Šerifa,ne znam koliko je to pametno,
moma52
Da je morala i reda u Partizanu,odmah bi na gol stao Stevanović.Momak je strpljivo čekao šansu i sada se ona ukazala.Ne treba da čekamo trenutak kada će Popović uprskati stvar,pa onda dati priliku Stevanoviću.Dugo je u Partizanu i golmane prati takva sudbina,da ponekad ostanu večita rezerva. Stojković je bio neprikosnoven i najbolji golman Srbije u ovom veku,ali kad god bi dobio priliku Stevanović je znao to da iskoristi.Ne razumem zašto nije u prvom planu,sećam se da sam dok je bio u Čuki ,želeo da ga Partizan dovede jer se radi o vrhunskom golmanu.Svi ovi koje pominju navijači nisu mu ni do kolena,međutim ,izgleda da ima slabog menadžera i sa nikim ne deli platu da bi igrao. Popović je mlad ,visok,ali igra nogom je, kao da su mu noge vezane,kada mu vraćaju loptu,ja se za glavu hvatam,zbog onoga što on ne zna sa njom da uradi.
Logitech
Samo Boris Radunovic, Milan Lukac, ili Branimir Aleksic.
Dr
Ne znam u kakvoj su formi,vidim da više greju klupu nego što brane,po meni Bora Ristić odličan iskusan golman,a i Rosić me oduševio dok je bio u Lučanima,ne bih ga Almerija tek tako dovela.
Milan
Živković Živko. Naše dete i iskiusan golman.
Sima
Može Petrović njihovo je dete iz škole

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.