Почетна / Фудбал / Партизан

Станојевић: Драго ми је због Бањака

Тренер Партизана Александар Станојевић на конференцији за медије пред вечерашњи (21) меч са Војводином упитан је је за бишег штопера црно-белих и његов погдак против Звезде
ФОТО: Фејсбук/ФК Каират

Одлучујући погодак за Каират у окршају са Црвеном звездом Макија Бањака у првој утакмици другог кола квалификација за Лигу шампиона покренула је причу да ли је прерано напустио Хумску 1.

- Драго ми је што је Бањак дао гол. Изузетан је професионалац, желим му да игра стално. Имамо два изузетна штопера, прошле сезоне смо имали најбољу одбрану у лиги, уз Звезду.

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Tako je to
Strasno sta jedan nazovi trener izjavi.Njemu nije mesto u srpskom fudbalu.On umesto da navija za nase klubove u Evropi,on velica nekoga koga je i sam oterao iz kluba.Kompleksi su cudo.Ne sekiraj se Stanojevicu bices opet drugi,tako da ti titulu u tvom klubu neces skoro da osvojis,pa ti jedino ostaje da m.... Zvezdu.
Lik koji Sedi
Stanoje licemeru... Maltretirao si ovog momka i na kraju oterao, a sada se peres. Sledi prodaja najboljeg igraca Sume, tako da ocekujemo ponovo tvoj epitaf... Navijacima pomirljive poruke, umesto da shvatis ko ti sedi u upravi i da to nije huliganski incident, vec da gradjani ove zemlje biju odsusnu bitku za povratak u normalnost u kojoj nece biti mesta za te kojima ti ne smes ni ime da spomenes. Radis u gromadi od kluba, mogao si biti lav, ali odavno si samo mis...
gropn III
Stanojevic i njegove floskule
Be
Tebi da je drago ti bi njega ostavio u partizanu a zahvalio se penzioneru Ostojicu
dejavu
Jedna od boljih odluka Stanojevića.Kikser i opterećen dokazivanjem sa loptom.Kad bi Stanoje samo imao bliži odnos sa Sumom i uspeo da ga motiviše kao Savo onomad,maltene bih mogao da garantujem da ulazimo u grupnu fazu LK,tamo imamo ozbiljnu ulogu, i da smo favoriti za titulu...Jer.. fali nam još igrača koji na "velikim" utakmicama mogu sami da preokrenu stvari na terenu.Imamo Natha koji dovoljno da dobije flastera i disaće na škrge posle 45 minuta.Vrlo slična stvar i sa Markecom.Svi ostali su klasa ispod. Ne očekujmo da nam Rikardo,pa ni Jojić,a još manje Pantić prave razliku protiv timova iz top 5 liga,ali i nekih ispod.Trenutak stvarnosti ćemo doživeti već protiv Sočija ako odradimo kako treba revanš. S tim,da nemam tako visoko mišljenje o Rusima.Gledao sam ih i vide se da znaju ali su previše opušteni i samouvereni.Takodje,nisam primetio uopšte sklonost ka presingu i agresiji,što naš tim mora da iskoristi.Ali dobro...prelazni rok još traje,ekipa je dobro krenula...da vidimo dalje
Sin Dragan
E da ga Maki jos jednom umuva ida to bude olucujuci.
@Sin Dragan
Hvala komsija ! Mi vama zelimo sve najbolje i da prodjete u grupnu fazu ! A za Stanojevica nemam kometar ! Tuzno

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.