Почетна / Фудбал / Партизан

Александар Поповић продужио уговор са Партизаном

Млади голман се од одласка Владимира Стојковића усталио на месту првог голмана Партизана ове сезоне
ФОТО: ФК Партизан

Голман Партизана Александар Поповић продужио је уговор са клубом до 2024.

Поповић (21) је фудбалску каријеру почео у родном Ужицу, одакле је стигао у Партизан 2015. године.

Млади голман се од одласка Владимира Стојковића усталио на месту првог голмана Партизана ове сезоне.

У репрезентацији Србије наступао је за све млађе селекције, а ове године је добио и позив селектора А тима Драгана Стојковића.

Не волим много да говорим мимо терена, јер је мој главни посао да одбраним мрежу мог тима најбоље што могу. Али, не могу да се не захвалим свима на указаном поверењу, почевши од мог тренера голмана, Немање Јовшића, шефа Станојевића, управе клуба и, наравно, мојим саиграчима и навијачима“, рекао је Поповић и додао:

Од првог тренутка када сам стао на гол имао сам њихову подршку, а то је мени, као младом голману, много значило. Време и рад ће донети још боље резултате“/

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

moma52
Mora još mnogo da radi,posebno na igranje nogom.To su propusti iz mlađih kategorija,jer se slabo radi sa mladim igračima na individualnom polju i otklanjaju nedostataka,odnosno usavršavanju dobrih elemenata.Biće odličan golman,ako popravi igru nogom,jer bez toga današnji golmani nemaju neku perspektivu da to postanu.
Tokyo
Posle dugo vremena imamo mladog, perspektivnog golmana, koji uz trud može dostići reprezentativni format. Mora bolje rešavati situacije kod centar šuteva, jer ume često da krene pa stane. Neodlučan je nekada, što po golmana ume biti pogubno. Sem prve utakmice protiv Santa Klare, na svim ostalim važnim utakmicama je uspešno branio. Raduje potpisivanje novog ugovora. Imaćemo dostojnu zamenu za Rajkovića i Dmitrovića, mada ni njih dvojica nisu matori (26, odnosno 29 godina). Od ostalih naših golmana izdvojio bih Marka Ilića (23) iz belgijskog Kortrijka, koji je tamo postao prvi golman. U poslednjem kolu su iznenadili Gent, Marko je bio jedan od najbolje ocenjenih na tom meču (4 ključne odbrane). Sve se više priča i o Đorđu Petroviću iz Čukaričkog, o kojem se već raspitivao Monako. Mile Svilar (22) je jedno vreme puno obećavao, ali mu je karijera u padu, kao i forma. Trenutno je treća opcija u Benfici. Miloš Gordić (21) nema neke šanse pored Borjana u Zvezdi, iako je standardni golman U21.
Vučela
Alo,bre, ljudi ovaj tip NIJE sportski direktor Partizana! Lažno se predstavlja već neko vreme, i samo zamajava narod. Istovremeno nastavlja da se "ugradjuje" u sve transfere igrača, bez obzira da li oni dolaze ili odlaze iz Partizana, to mu uopšte nije važno...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.