Почетна / Фудбал / Партизан

Парни ваљак у Нишу без Здјелара, Миловановић у тиму, путују и три омладинца (ВИДЕО)

Станојевић поручује: Мотивисано и концентрисано идемо на пут
ФОТО: ФК Партизан

Тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић рекао је да ће играти у најјачем саставу меч осмине финала Купа Србије, као и да потпуно мотивисано и концентрисано иду на пут.

- Играмо сутра утакмицу Купа, знамо шта доноси Куп, једна елиминациона утакмица. Не знамо ни какво ће време бити тамо. Ми смо спремни у потпуности, идемо у најјачем тиму, само ће Саша Здјелар одморити, остали су сви спремни - рекао је Станојевић на конференцији за медије и потом додао:

- Наравно играчи који су повређени и болесни остају у том статусу, али су близу да се врате. Знамо шта нам је циљ, тако смо се и спремили, потпуно мотивисани и концентрисани идемо на пут.

Фудбалери Партизана играју у среду у Нишу меч осмине финала Купа Србије, против трећелигаша Дубочице из Лесковца.

Станојевић је рекао да је његова екипа фаворит, али и да морају бити опрезни, јер је Дубочица претходно након пенала елиминисала Спартак у Суботици.

- Из тог разлога смо опрезни, када се игра једна утакмица никада не знате у ком правцу може да иде. Знамо тачно на који начин играју, имају искусног тренера... У фудбалу ништа није лако, тако да се и ми тиме руководимо.

Тренер црно-белих оценио је да њихов ривал игра нападачки фудбал, а да је један од најбољих играча Дубочице Душан Савић.

- Он је сигурно најопаснији, они су најефикаснија екипа те треће лиге, тако да знамо шта могу.

Станојевић је додао да му је жао што се меч не игра у Лесковцу, као и да екипа мора да се адаптира на све услове, везане за стање терена.

Шеф стручног штаба Партизана истакао је да у екипи нема растерећења после првенствене победе над екипом Вождовца (3:0).

- У Партизану нема растерећења, имамо сада Куп где се игра једна утакмица. После играмо са Новим Пазаром. Мени је свака утакмица иста, тешка и захтевна. Ми смо изузетно опрезни, свака утакмица за нас је елиминациона.

Станојевић је додао да са екипом путују и тројица омладинаца (Петковић, Илић, Влаховић), док ће у тиму бити и повремени првотимац Марко Миловановић.

Тренер Партизана је рекао да је освајање титуле у Супер лиги Србије и даље највећи приоритет, али и да ће екипа покушати да дође до краја и у Купу.

Он је истакао да тим ниједном у досадашњем делу сезоне није играо "лабавије", као и да се некада пита и противник.

- Ми смо у сваку утакмицу ушли максимално. Одиграли смо 30 утакмица до сада, и стварно смо на максимуму. Нисмо машине - истакао је Станојевић.

Меч између Дубочице и Партизана на програму је у среду од 16.15.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Peki
Eako su i protiv Flore usli maksimalno motivisani i dali svoj optimum onda ne moraju vise da se toliko motivisu.Preterase ga.
Exe
Florijane ma sta mi naprica
Фудбалер 1975.
Партизан је много квалитетнији клуб са много више добрих играча и већим буџетом од Дубочице. Они би, свакако, победили и да се игра у Лесковцу. Кажу, могу да се повреде играчи на неодговарајућем терену. Нема сазнања (можда има али ја нисам чуо) да се неки играч повредио на терену ФК ''Дубочице'' тако што је узрок повреде терен. Хоћемо популаризацију фудбала па организујемо ''најмасовније такмичење'', Куп Србије а када народ из Лесковца треба да гледа чувени Партизан онда црврц, не може...идите у Ниш па гледајте. Ејјј...па Ниш није Лесковац, Дубочица није из Ниша него из Лесковца. Ја ћу да идем у Београд да гледам Партизан против Анартозиса...али хоћу да га гледам у мом Лесковцу, то хоће и хиљаде Лесковчана. Сада сам ван Лесковца, у неком другом граду, службено, али бих се вратио кући да гледам Партизан. У Ниш нећу да идем, не навијам за ''Раднички'' и никада нисам ни био на Чаиру.
Десни халф
Једно битно питање: Зашто Дубочица не игра у Лесковцу? Због стадиојна? Не пије воду оавакво образложење. Ако се Куп Србије организује по принципу ''намасовније такмичење'' где играју и зонаши и брдске лиге...о чему причате господо., Ако се играју официјелне утакмице Купа на теренима у селима широм Србије онда је то регуларно. Или можда није? Ако је нерегуларно зашто, онда, нису организване утакмице подсавеза у градовима на стадионима који испуњавају услове такмичења? Значи зонаши могу да играју на лединама и то је по пропису а онда дође на ред да играју тзв. Супер лиге чланови...онда није регуларно да се игра на стадионима који не испуњавају услове. То су двоструки аршини.
nije do Partizana
Partizan je hteo da igra u Leskovcu...neko iz fss nije dao...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.