Почетна / Фудбал / Партизан

Млади Миловановић одвео Партизан у четвртфинале Купа Србије

Талентовани нападач је сјајно реаговао у 40. минута и после центаршута Миљковића главом је послао лопту у рашље, голман Дубочице Младеновић није имао шансе
ФОТО: ФК Партизан

Дубочица - Партизан 0:1 (0:1)

Стрелац: 0:1 - Миловановић у 40. минуту.

НишСтадион: „Чаир”. Гледалаца: 3.000. Судија: Станко Остраћанин.

ДУБОЧИЦА: М. Младеновић, Јовановић, Стојковић, Горчић, Пауновић, Чмајчанин (од 90. М. Младеновић), Д. Младеновић, Л. Станковић (М. Митровић), Н. Младеновић (од 68. Стаменковић), Митровић (од 90. Алексић), Савић.

ПАРТИЗАН: Стевановић, Миљковић (од 46. Урошевић), Милетић, Остојић, Живковић, Шћекић, Јојић, Лутовац (од 82. Мениг), Павловић (од 66. Смиљанић), Пантић (од 66. Јовић), Миловановић (од 66. Рикардо).

 

Фудбалери Партизана пласирали су се у четвртфинале Купа Србије пошто су у Нишу победили Дубочицу из Лесковца са 1:0.

Једини гол на Чаиру постигао је Марко Миловановић у 40. минуту.

Црно-бели су били бољи ривал од почетка утакмице, али нису успели да затресу мрежу Дубочице све до 40. минута када је Александар Миљковић лепо центрирао, а талентовани нападач главом је погодио за 1:0.

Партизан је у другом полувремену спустио темпо, па је претила у Дубичица, али се резултат до краја није мењао.

У четвртфинале су се раније пласирали Металац, Рад, Лозница и ТСЦ.

Сутра се састају Јавор и Војводина, односно Нови Пазар и Бачка, док је утакмица браниоца трофеја Црвене звезде и Радничког из Ниша одложена.

Утакмице четвртфинала играће се 6. априла 2022.

Семафор осмине финала Купа Србије:
Дубочица - Партизан 0:1 (Миловановић 40)
Четвртак:
13,00: Јавор - Војводина
13,00: Нови Пазар - ОФК Бачка
Уторак:
Одложено:
Црвена звезда - Раднички (Ниш)
НАПОМЕНА: У свим фазама Купа Србије биће игран само један меч. Уколико после 90 минута не буде било победника, о пласману у наредну рунду одлучиваће једанаестерци.
Коментари12
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Srbija zemlja Zvezdasa
Mene cudi kako taj strasni evropski partizan teskom mukom ostvaruje dobar rezultat cim izadje iz okvira takmicenja Super Lige. U Super Ligi im sve ide od noge jer tamo imaju ledja jaca od armiranog betona od kog je sagradjen onaj bunker od stadiona koji su nezakonito prisvojili od Vojske Srbije.
Srbija zemlja Zvezdasa@sta se cudis?
Pa cudim se zbog toga sto je partizan u SuperLigi nepobediv, a u Evropi jedva prodje Dunajsku Stredu, Soshi i Sant Klaru koja je na poslednjem mestu u prvenstvu Portugala. Pa onda u kupu na jedvite jade pobedi ekipu ranga trece lige Dubocicu iz Leskovca dok u Super Ligi razvali Vojvodinu, TSC, Radnicki iz Nisa, Napredalk i ostane nepobedjen protiv jedne Zvezde. Iskreno, i ti bi trebao da se cudis zbog toga jer to je cudo nevidjeno.
sta se cudis?
Sve isto kao i kod tvog kluba...Ovde sklanjalice, cim se malo izadje vani-problemi. Mi smo bar u LK gde smo i bili projektovani, prosli smo teske timove (za nase srpske pojmove) u kvalifikacijama, a vi ste ispali iz kvalifikacija za LS, a sada mozete da ispadnete i iz LE i zavrsite u toj LK (kojoj se inace podsmevate). Ekipe koje ste pobedjivali Kairat i Kluz su poslednje u svojim grupama u LK, ja mislim da ukupno nisu osvojili 3 boda...Osim toga u toj smesnoj domacoj ligi Partiozan jos nikome nije ukrao nijedan bod, dok ste vi i mimo VAR-a krali protiv Napretka, Partizana u derbiju i sinoc protiv Vozdovca...Sto rece onaj vas neimar, hocu reci terner, prst na celo, prvo gledaj svoje dvoriste...
Cisko Kid
70% dodavanja fudbalera Partizana je otišlo protivničkim igračima.Bar sedmorica igrača Partizana ne bi bila poželjna dobrim trenerima u trećoj ligi, i da oni zarađuju ab normalne plate za naše uslove u klubu sprem svog znanja, a to su sva tri beka, Miletić, Šćekić, Jojić, Pavlović,Pantić, Lutovac, a ima tu njih još.
Grobari
Odavno govorimo da su Milovanović i Baždar bolji od Jovića kojeg forsiraju Stanoje i menadžeri!
Srbija zemlja Zvezdasa
U sudaru dve ekipe podjednakog kvaliteta pobedio je srecniji tim.
moma52
Teško je gledati ovaj Partizan.O kakvom umoru govori Stanojević?Na svakoj utakmici zameni pola tima (pet izmena),zatim neke rotira,verovatno jer ne zna šta će sa njima,prevedeno sa srpskog na jasno,niko se tu sem Zdjelara nije mogao umoriti,a i on je imao pauzu zbog povrede.Mladi Milovanović zaslužuje veću minutažu,kao i Baždar. Pavlović je imao dovoljno prilika i pokazao je da mu je domet nižerazredni fudbal.Mene nije iznenadio gol Milovanovića,već centaršut Miljkovića,kakav dočekasmo posle više od deset godina. Miletić je svoje slabosti prikrivao igrajući beka,ali ovo kako kiksira na štoperu je zabrinjavajuće.Sve mi više liči da će sve ovo pući kao mehur od sapunice.Po prirodi sam optimista,ali me ovaj Partizan navodi na pomisao da prestanem da gledam to mučenje jadne lopte,a 62 godine sam bio lud za Partizanom.Kao uteha mi ostaje košarka,jer tamo se gine i kada ne ide,a vidi se neki potencijal,koga na žalost u FK nema ni u naznakama..

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.