Почетна / Фудбал / Партизан

Илиев: Сигурно ће доћи двојица играча у везном реду

„Све зависи од евентуалних продаја и мене радује да сви играчи, за разлику од свих ранијих година, не желе да иду из Партизана, хоће да остану до лета“
ФОТО: ФК Партизан

Спортски директор Партизана Ивица Илиев рекао је да клуб планира да у зимском прелазном року доведе играче који ће појачати везни ред.

Знате да је зимски прелазни рок изузетно тежак, није понуда велика и добра као у летњем, али ми тражимо оно што на треба. И од тренера сте чули да смо хтели да доведемо неког нападача по нашим стандардима. Међутим, у последњих месец дана, били смо сведоци фудбалског ватромета од нашег Марка Миловановића. Дете од 18 година искочило је у први план и стопирало тај трасфер, што ме изузетно радује. Свима је јасно да приоритет насег фукнционисања наша омладинска школа. Само у случају да у нашој школи не постоји адекватно решење, ми идемо ка томе да доведом странце“, рекао је Иилев новинарима на промоцији клупског календара за 2022. годину.

Илиев је најавио да ће клуб довести евентулно двојицу играча који ће појачати везни ред.

Сигурно ће доћи један или двојица играча у везном реду јер нам фали ту играча. Имали смо ове године захтевну сезону, то нас очекује и у другом делу. Оно што нам је потребно је само број, имамо квалитет, али потребно нам је људство. Све зависи од евентуалних продаја и мене радује да сви играчи, за разлику од свих ранијих година, не желе да иду из Партизана, хоће да остану до лета. То говори о страсти према Партизану, а оно што ме највише радује је да осећају да је дошао тренутак за историју“, рекао је Илиев.

Он је упитан и да ли ће појацање у везном реду бити слично играчком профилу какав је иамо Сејдуба Сума.

Тражимо другачији профил играча, имамо највише фонд таквих играча офанзивних, можда не истих карактеристика као Сума, али ту смо попуњени. Били смо у ситуацији да нам последњих пет-шест утакмица не играју четири играча. Лазар, Пантић, Рикардо и Натхо, који су нас увели у групну фазу и носили нас највећи део сезоне, нама су играли млади, новајлије… Партизан на тим позицијама има три поставе. Офанзивни део се вероватно неће мењати до лета“, закључио је Илиев.

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

zvrk
Rupasi,sta trazite na nasim vestima?
Peki
Pa eto nije otisao kao jos nekli koji su isto dali ostavku kad ono oni jos tu.Pitanje o Asanu je kviz pitanje na koje nioko ne pruza odgovor.Inace Acsano ni u Bohumu ne igra.Toliko o njegovoj prici kako moze da igra u ligama petice.To da ce ova ekipa tesko da uzme titulu jasno je ali ne zbog manjka kvaliteta nego zbog onoga,,mi cemo sve uciniti na terenu i VAN TERENA DA OSVOJIMO TITULU,,.Tako su iz Zvezde bar izjavili.
Aco
Mnogi igraci nece da idu zato sto nemaju gde! U Partizanu nista ne pruzaju a imaju odlična primanja. O tome se radi a ne o ljubavi prema klubu i nekom poštovanju. Ova trenutna ekipa ce teško da uzme titulu, Zvezda ce se pojacati do proleća opasno i podici znacajno podici kvalitet. Partizanu trebaju vrhunski bekovi (i levi i desni), jedan tehnicki obucen stoper, vrhunski zadnji i ofanzivni vezni i jedan spic poput Rikarda.
@Aco
Ustedeo si me komentara. Sve jasno. Nazalost, idemo stopama miljenice, ali njih ce izvuci iz blata, a nas...
...
Ofanzivno popunjeni !!?? Cime,kantama od igraca.Pantic,pavlovic i prinudno Natho? Pa taj Natho je uvek imao prednost iako to nije njegova pozicija ali se pokazao kao najbolji.Ako to ne govori kakvi su ostali a i tvoj kometar da nam tu ne treba igrac,SVE JASNO.Niko kao ovaj lik nije vredjao toliko ljudsku inteligenciju svojim izjavama.
Džo istina
Pitanje za dotičnog gospodina: Šta uradiste da objasnite " prodaju-predaju " Asana Bohumu!?
@Dzo istina
Kako da objasne Asana Sumu a sada i Pavlovice teraju bez obestecenja.Treba imj... sve po spisku.Rade za Zvezdu i sve protiv Partizana. TROJANCI.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.