Почетна / Фудбал / Партизан

Ћирковић: Желим да останем што дуже у Партизану

У ишчекивању појачања одбране, навијачи Партизана шокирани су информацијом да је један од двојице преосталих штопера на листи жеља иностраних клубова и да Партизан разматра понуду Андерлехта од 1,5 милиона евра за Лазара Ћирковића. Црно-бели су игнорисали жељу Белгијанаца...
ФОТО З. Стојадиновић

- Видео сам и ја шта се провлачило кроз медије, да ли је стигла или не та понуда свеједно је, мене веже чврст уговор са Партизаном. Имам жељу да останем што дуже, да пробам да оставим траг и освојим неки трофеј, а има времена за иностранство - смирено говори Ћирковић.

Партизан тренутно има само двојицу штопера, се Остојић још није 100 одсто оправио, Ћирковића не плаши могућа конкуренција ако стигну Тубић, Витас или неко трећи:

- Није на мени да причам о томе, али било би добро да се појачамо.

Пораз од Динама открио је и многе слабости:

- Примили смо два гола на почетку и јако је тешко вратити се. На страну то што смо у другом полувремену играли знатно боље. На почетку смо припрема и како време буде одмицало, играћемо све боље.

Коментари40
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

sr@bi
Hvalim te Boze da konacno neko razmislja kao nekada igraci kojima je prvo klub pa sve ostalo.Bravo!!!
sale z.
Ko bude došao, dobrodošao. Ko bude otišao srećan mu put. Ali tebi sranko (mislim da ti fali jedno u za adekvatan nadimak) pamet nikad neće doći. Uglavnom zabavno je imati nekog takvog ovde, treba se i nasmejati malo.
:pGrobar
Samo vas pratim kako pojma nemate, niti nam je kleo u razmatranju vise, niti se Dinamo pita za bugarina, niti se Tubic premislja da se on pita on bi vec debitovao za nas, skroz druge stvari su u pitanju..
:pGrobar
E moj ti, desice se to da ce do godine u ovo vreme igraci da nam odlaze za dz na tuzbu! Zasto, zato sto necemo imati novac da ih placamo, zato sto ima da budemo u duplo vecem dugu, zato sto kredite treba da vracamo a necemo imati odakle!! Bice pojacanja sutra, valjda ako se nas tumba smiluje i prestane da sabotira Nikolica
aca
Veliki pozdrav za tebe :pGrobare! Batice fale nam tvoje informacije!
Прикажи још одговора
ercov
Cirkovic svojom izjavom pokazuje o kakvom se ozbiljnom mladicu radi i da cvrsto stoji na zemlji a igrom u jesenjem delu je dokazao da se na njega i te kako racuna u buduce. Voleo bih najvise da se Ostojic vrati i spreman doceka prolece jer uz Cirkovica predstavlja tandem buducnosti Partizanove odbrane.
Gravediggaz
A mi treba da verujemo Vuceli? Vuceli? Ne znam koliko godina imas, ali ja da ti kazem nesto, samo potpuno lud covek moze da veruje Vucelicu. Pa covek je trovao sa RTS-a 90-tih. Tesko da bilo ko njemu bilo sta veruje.
sranko
Sto se tice izjave ok! Ali njegova igra protiv Rusa??? Cak i navodna ponuda od Anderlehta je sumnjiva jer Vucelic kaze da nema ponude
1978
Treba prodati Skuletica i od Bozovica nikad ne uzeti ni jednog igraca kome je on nazovi menadzer. Tornjaj ga sto dalje od Partizana. Do kad traje prelazni rok?
Ja
Do sredine februara.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.