Почетна / Фудбал / Партизан

Шекуларац води Волкова у Хјундаи, замена Момчиловић

Долазак менаџера Фахрије Шекуларца у хотел Сусеси може да значи само једно: потенцијални одлазак неког од фудбалера у Јужну Кореју. Сусрет са Владимиром Волковом одгонетнуо је дилему.
ФОТО: ФК Партизан

Нашалили смо се са Шекуларцем питајући га води ли уз Волкова још десетак играча на пробу у Кореју.

- Ја добре играче никад не водим на пробу - категоричан је Шекуларац.

Иако Шекуларац и Волков не желе да причају о даљим подухватима, јавна је тајна да је за бека Партизана заинтересован Улсан Хјундаи. С обзиром да Волкову уговор са Партизаном истиче на лето, јасно је да би га клуб из Хумске 1 пустио већ ове зиме.

МОМЧИЛОВИЋ СТИЖЕ ИЗ РУМУНИЈЕ

Уместо Волкова крај леве аут линије ускоро ће заиграти Марко Момчиловић. Некадашњи фудбалер Јавора отишао је у Пандуре у Румунију 2013. године, али је, како сазнајемо спреман да на своју штету раскине уговор како би заиграо у Партизану.

Момчиловић је рођен 11. јуна 1987. године.

Коментари31
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kale
Sto vise prelazni rok odmice u Partizanu se sve vise prica o odlascima nego o nekom novom igracu.Mi nismo vise u stanju igraca bez obestecenja da privolimo na saradnju.Sta ce biti ako Skuletic,Lazovic i Volkov odu ?Bolje da ne razmisljamo sta ce biti.U nase klubove dolaze samo oni koji nemaju nigde drugo mesta.Stvarno mi nije jasno zasto Alivodic nije dosao.Opasan igrac.
nemas ti pojma
nije potpisao jos nista sa vojvodinom, njega menadzer pokusava da uvali u Partizan kad je kombinacija sa inostranstvom propala, ali smo mi pretrpani! zato nas cima i oko Tubica, jer je i to njegov igrac...
Ja
Zato sto je potpisao novi ugovor sa Vojvodinom.
FkpCascais
Taivo je bio prava opcija da zameni Volkova...
Eeeee
Pa iz aviona se vidi da ovo nije pisao :pGrobar nego ga neki jado kopira, Kenan je u pravu!!! Covek rekao juce da ne ostavlja info i zakunuo se, a ovi sto ga kopiraju su samo zeljni paznje! Dobro oko Kenane
Ja
Alo bre kakav Momcilovic???Dajte LEKOVICA!!! Kad niste doveli Taiwa koji je za DZABE presao u Legiju.
Ja
Pa kad bi Sale kapiten otisao u penziju,i prodao Lazovic limit za plate bi mogao biti i veci,nego Sale hoce pod stare dane jos malo da zrne love.A cujem i Panta prelazi u Celsi tj.Vitese.To je jos 900 hiljada evra.
Zole
Svejedno nek je i 200,300 hiljada, zna da ce plate biti redovne i igrace u klubu koji igra zapazenu ulogu u LE, sta mi imamo da mu ponudimo?Da trci po oranicama u Pazaru,Ivanjici ili Donjem Sremu? Zato nas dobri stranci i zaobilaze, Vucelic rece da ce maksimalna godisnja plata biti 150.000e, ko ce kvalitetan doci da igra za taj novac? Ili da se jednostavno pomirimo sa cinjenicom da smo na dnu sto se Evrope tice i da igraci radije biraju Azerbejdzan,Jermeniju,Kazahstan nego Srbiju..i da prestanemo da mastamo o nekoj Ligi Sampiona
Прикажи још одговора
marlon
jel ima neko informacije o ovom Momcilovicu,kakav je,jel igrao sta u Rumuniji,ili sedeo na tribinama...hvala
Војна хунта
Момчиловића памтим врло добро још из Јавора и на мене је оставио врло позитиван утисак. Висок и снажан леви бек, поуздан позади а који зна да пробије по својој страни, лепо да центрира па чак и да се нађе у гол шанси. Мени ништа слабији од Волкова ако не и бољи.  
Marlon
Ako je tako, moze da ispadne na dobro...
Прикажи још одговора

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.