Почетна / Фудбал / Партизан

Шкулетић: Смирио сам се! Бабовић: Претерали смо

Партизан је ремизирао са Цирихом у Турској (2:2) у другом припремном мечу, а оно што сигурно забрињава тренера Николића је свађа Петра Шкулетића и Стефана Бабовића, као и повреда Лазара Ћирковића.
ФОТО: ФК Партизан

Петар Шкулетић је нервозан јер је све извесније да ове зиме неће отићи у иностранство.

- Шта да радим. Погрешио сам. Све је у реду, извинили смо се - рекао нам је синоћ Шкулетић.

Стефан Бабовић је такође био нервозан, претпостављамо јер је морао да игра на позицији десног крила.

- Било, па прошло, претерали смо, шта да радимо сада. Погрешили смо - с кајањем констатује Бабовић.

Коментари49
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

ZZZ
Takvu ponudu za Škuletića ste sada dobili i nikada više.To govorim nezavisno od ovog nemilog događaja. Vraćanje Lamina Diare bi bio pravi posao.čovek igra celu sezonu u vrhunskoj formi i sigurno bi želeo da igra u partizanu
TSL
Ma koji Bacari? Tumba sa njim da pregovara!? Nema nista od toga kao ni od onog igraca sto ga neki spominju sto igra na sredini sa Holandskim pasosem. Nemoguce da ova uprava dovede toliki br. igraca u jednom danu. Sa Cirom i Tulumbicom samo propast. Nadam se da gresim.
Darko Bubamarko
Nema nista od tog Babacarija,bili su letos najavljivani i Rios i Dvalisvili,pa onda onaj Poljak Vavzrinjak,pa Italijan Feroneti pa niko od njih nije dosao...a Tubic se vrti evo treci prelazni rok a nema ni on da dodje.To za Babacarija je gore napisao lazni grobar,tj.neki klinja mu ukrao nick.Suma sumarum,taj Bubacar ili kako vec NECE doci,trazice neku platu koju ovi nasi nece imati ili nece hteti da mu daju i kraj.Nasa realnost su srpski igraci.Ovi stranci kad zacepe neku veliku platu.ne odustaju od toga pa to ti je.Pocinjem da razumem Nikolica zasto ne dovodi strance,i pocinjem da shvatam zasto nemamo nijednog stranca u postavi.Ako potpise makar i onaj Slovenac Balazic ja kao iskreni simpazizer Partizana bicu srecan. Pozdrav!
31
Sad će Babović zbog Brašanca da igra krilo a mi ćemo da se nerviramo... Nije trebao da ga dovodi Nikolić ako ga nema gde !
kratko i jasno
pa ima veze i u pravu je decko! ako nisi primetio mi igramo sa dva centralna vezna od kojih je Drincic klasican zadnji vezni, a drugi je igrac manevra (box2box)... znaci ili ce Brasanac na klupu ili ce Babinjo na krilo, u oba slucaja - promasaj!
Nostradamus
Kakve veze ima Babovic sa Brasancem?Nije da branim Babovica,cak kunem dan kad se treci put vratio,ali Brasanac je zadnji vezni (DMC) a Pirlo je AMC (poluspic) tako da ti komentar ne pije vodu.Brasancu su konkurencija Sasa Markovic i Nikola Drincic. A to da Nikolic nije trebao da ga dovodi,u tome se slazem!
Jovan
Škuletiću se po faci,unazad mesec dana, vidi da želi da ide. Ne treba držati takvog igrača u timu. Hvala i srećan put.
Zdravko Herbiko
Tako je,ja da sam na Markovom mestu sad bih momentalno Skuletica poslao u Zemun u Teleoptik dok ne "ohladi glavu". Seti se kako su Moreira i Neca Tomic poslati u Teleoptik pa kako su pruzali bolje partije.
Cveleee
Ba tako ne bi ga ja pustio pa makar sedeo na klupi . Nemože kad se kome digne ĆUNA da kaže ja bi da idem .
Прикажи још одговора
:pGrobar
Bacari je u Beogradu, treba danas da razgovara sa Tumbom. Sa Tubicem je najverovatnije sve zavrseno. Od dovodjenja desnog beka se odustalo a na levom ce doci Lekovic. Na pregovore u toku dana treba da stigne i jedan vezni igrac sa pasosem Holandije. Toliko od mene!
Realan
Brate ako imas info sta ti je problem da se registrujes i da podelis sa nama Grobarima?Tako te niko nece moci kopirati.Pozz
Jaime Agatonovic
Evo vidim da i moje inicijale koriste razni klinci. Sve informacije koje ja iznosim su tacne 100% u to se mozete uvjeriti. Ovaj p:Grobar je prepisivao sve od mene jos davno sve dok mu ja nisam zapretio i onda je tek prestao da ostavlja komentare ovde. Mene mozete pratiti na Switteru sto kaze moj idol iz detinjstva Dule Vujosevic. Pozdrav mojim vernim fanovima, postavljajte pitanja na Switteru.
Прикажи још одговора

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.