Почетна / Фудбал / Партизан

Партизан се огласио: У Крушевцу смо видели како се Звезда фаворизује

"О недосуђеном пеналу за Напредак данас ћути цела фудбалска Србија"
ФОТО: М. Ивановић

- Након јучерашње утакмице у Крушевцу фудбалска јавност у Србији се још једном могла уверити на који начин се Црвена звезда скандалозним судијским одлукама фаворизује до наслова шампиона Србије - саопштено је данас из Партизана.

Како се истиче, Партизан је недељама упозоравао да се у другом делу првенства дешавају чудне судијске одлуке на утакмицама Црвене звезде.

- Сведоци смо да је на јучерашњој утакмици у Крушевцу, у 31.минуту утакмице играч Црвене Звезде Ераковић, при резултату 0:0, у свом шеснаестерцу играо руком, а што се може утврдити гледањем видео снимка наведене ситуације. Главни судија утакмице Марко Ивковић је из само њему знаних разлога, одлучио да ову спорну ситуацију не провери гледањем видео снимка, односно консултацијом са ВАР судијама. Играчи Напретка су протествовали код судије, међутим, очигледно да када Црвена звезда игра на сцени су нека посебна правила. При резултату 0:0, у утакмици која директно утиче на крајњи пласман екипа на табели, спорна ситуација за судије на терену и у ВАР соби не значи апсолутно ништа - наводе црно-бели.

Сматрали смо да ће увођењем ВАР технологије у српски фудбал број судијских грешака бити сведен на минимум и да ће о поретку на табели одлучивати искључиво квалитет екипа, медутим директним одлукама судија на терену и у ВАР соби, Партизан је оштећен у утакмицама са Напретком и Чкаричким, док је на јучерашњој утакмици Црвеној звезди опроштен очигледан пенал, додају из Партизана.

- О недосуђеном пеналу за Напредак данас ћути цела фудбалска Србија – органи ФСС, Судијска комисија, па и сам Напредак, док је Црвена звезда свакако задовољна, јер је незаслужено освојила три бода у утакмици у којој ВАР технологија очигледно не сме да се употреби како би се евентуално донела одлука која би ишла у корист противника Црвене звезде.

Челни људи Црвене звезде су пред други део првенства најављивали да неће бирати средства у борби за освајање титуле, те да ће се и ван терена борити за исту. Сада је јасно да су у својој намери успели, а претходно срамно оптуживши руководство ФС С да их је ставило у неравноправан положај у односу на Партизан, односно да се чак и селектор репрезентације уротио против њих, сматрају из Партизана.

- Партизан је већину времена у актуелном првенству провео на првом месту на табели, међутим како су у другом делу првенства судијске грешке на штету Партизана, а са друге стране судијске грешке у корист Црвене звезде постале учестале, дошли смо у ситуацију да је Црвена звезда фаворизована до вероватне титуле шампиона - закључују црно-бели.

Коментари30
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Увек Звезди верни
Кукавци кукају а нема везе са истином.
duh-mulj liga
Ne svira ocigledan penal, a ovi odmah u sledecem napadu daju gol! Mislim, uz lepu asistenciju igraca Napretka...
Pigeon
Uprava pravi alibi za sebe. Oni su TEK SADA, shvatili, pa i nama, eto, kazu!? Pa gde ste bili "gospodo" cele sezone? Pa oni se proteziraju jos od drugog kola (penal za Napredak, lakat degenereka) i jos 7 godina unazad...Gde ste bili posle kradje u prvom derbiju, gde posle njihovih "pobeda" nad Cukarickim, Proleterom, Vozdovcem, Radnickim u Kupu...? Gde? Sada ste izmilili iz misje rupe...More, sve vas treba terati filovanim motkama...Niste vredni ni ovolikog komentara....
Vlajko
Pinal nije,lopta je njega napicala u ruku
Zeks
Kuknjava, kuknjava i samo kuknjava, gospodo iz Partizana, imali ste 3 Derbija i pokazali ste koliko znate i pored svih tih pokazatelja Vama je i dalje neko drugi kriv, da ste pobedili bar jedan Derbi sada bi sve bilo drugacije.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.