Почетна / Фудбал / Партизан

Маринковић: Могао сам у Швајцарску и Израел, али хтео сам Партизан

Ненад Маринковић је пре десетак година важио за екстраталентованог и брзог, фудбалера који је по речима стручњака представљао прототип модерног нападача. Стицајем околности по повратку у Партизан, постао је чак и десни бек!
ФОТО: З. Стојадиновић

За Журнал из Белека: Зоран Стојадиновић

- Шеф је тако одлучио, мислим да је то пролазно решење. Немам ништа против, играћу све што треба. Тако је данас време, крила и бекови држе по целу страну, погледајте како се игра у Енглеској...

Где видите себе у тиму на пролеће?

- Видим себе на крилу, а ако буде потребе играћу и као бек.

Из ваше генерације пуно талената је отишло незапажено?

- Партизан у том тренутку није знао да каналише све то у правом смеру. Млади су, незадовољни, пуњене су нам главе ти си оно, ово, онакав си, овакав си... Нико није размишљао у стилу „ту сам у Партизану, издржаћу и сачекати шансу”, сви су желели да што пре оду.

Млади играчи желе што пре да оду, а ви сте се вратили?

- Могао сам да пронађем клуб и у Швајцарској и у Израелу, али хтео сам ово. Сазрео сам и желим да покажем нешто што нисам раније. Каснио сам на почетак летњих припрема, сада сам од почетка ту и имам прилику да се добро спремим - закључује Ненад Маринковић.

Коментари18
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Aha
Podrska Nenadu. Ko ima talent, a on ga sigurno ima, ne moze jednostavno preko noci da zaboravi da igra. Decko uostalom nije ni dobio sansu da igra jesenas, tako da stvarno ne znam cemu kritike. Doduse, ako Nikolic planira da ga drzi na beku, onda mrka kapa. Moze on da bude fin i kulturan i da prica ono kako u Engleskoj bek i krilo fakticki igraju isto, ali niti je to stvarno istina niti je Marinkovic bek.
shime
nemate razloga da pisete lose stvari o nenadu,nije dobio sansu da igra jesenas tako da ne treba da trpi kritike,da je bio veliki talenat jeste sigurno,nadam se da ce pokazati bar deo na prolece.pozdrav za familju marinkovic,posebno toplicu i druga zvonka sinika
Zole
Secam se dok ste ti i brat igrali pre 7,8 godina, Nebojsa je bio bolji igrac od tebe, razoran udarac je imao..cepao je mrezicu bukvalno. Tebe su uvek gurali, a nisi nikad posebno nista pokazivao-ni dribling,ni brzina, ni (centar)sut, sve prosecno.
jocko
ti si pobeguja idi
zoran
Koji raspad od Partizana...nisu u stanju da dovedu jedno, jedino, pojacanje. Predsednik kluba slagao, a jos u fotelju nije zaseo. Gde su obecanih 8 miliona evra koje rece da moze odmah doneti..? Partizan je , na zalost, postao smesan klub sa masom nesposobnih ljudi...ma, samo kad vidim marketing ekipu, smrkne mi se pred ochima; tek onog Tumbakovica..??? Samo se pitam jedno - Ko tom coveku moze verovati...?
Zole
Slazem se sa obojicom, Tumbakovic je teski nesposobnjakovic i ulizica, slihtara! A o njegovim pojacanjima Luki,Kojicu i Eliomaru ne bih trosio reci, toliko o tumbicinom skautingu. On je covek jos ostao u 80-90tim godinama, zato su ga kinezi brze bolje najurili prosle godine, covek je parazit naseg FK-a!
koke
bravo zorane. ko moze verovati pobegulji tumbakovicu a kao drugo on je NESPOSOBAN da nadje dobrog fudbalera ili tek nesposobniji da proda fudbalera. tog kretena treba pod HITNO isterati i na njegovo mesto dovesti IVANA TOMICA.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.