Почетна / Фудбал / Партизан

НОВИ СПОНЗОРИ: Линг лонг уз Партизан, Моцарт уз Супер лигу

Компанија за производњу гума, годинама уз Волфсбург и Јувентус, црно-беле би у наредне три године, наводно, требало да „погура” са шест милиона евра
ФОТО: ФК Партизан

Партизан добија генералног спонзора из Кине, добро познатог љубитељима фудбала у Србији – Линг лонг.

Компанија за производњу гума, годинама уз Волфсбург и Јувентус, црно-беле би у наредне три године, наводно, требало да „погура” са шест милиона евра.

Линг лонг је од 2019. до 2022. био насловни спонзор Супер лиге издвојивши у том периоду 1,4 милиона евра.

Уз елиту ће, наредних година, да буде компанија Моцарт, с Теразија су недавно поручили – за четири пута већи новац. Уговор би требало да буде потписан наредних дана. 

Коментари37
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Alan Brut
Stize lova u Partizan.. Ovo sa LingLongom je sirotinja u odnosu na Gasprom. Ali zato uskoro stize od Sadika najmanje 5 miliona, Pavlovica, milionce, Milenkovica otprilike toliko, i 3-4 miliona na godisnjem nivou, od onih koji su najureni, a primali dobre plate.
nemam pojma
Ne mogu da se radujem sponzoru, kako zbog novca tri puta manjeg od ljubimice, tako još više zbog kineske firme, zagađivača Srbije. Razlika između nas i terzinih botova je što mi našu upravu ne podnosimo kao i vlast. Oni su loši kako za FKP tako i za Srbiju.
Karlo Veliki # nemam pojma
Potpuno se slazem sa tobom... Razlika civilizacijska.
Baja
Znači, koji očigledan sukob interesa. Generalni sponzor lige i ujedno sponzor jednog od najjačih klubova u ligi.
moma52
Sajt SLS nije ažuriran,do ove sezone je LL bio generalni (naslovni sponzor) lige,ugovor je istekao i sa MOCARTOM je sklopljen novi i važiće od sezone 2022. -23.
@moma52
Druže, nisi u toku; idi na sajt Superlige i videćeš da je LL generalni sponzor lige. Mozzart je obično generalni tv sponzor prenosa.
Прикажи још одговора
007
Vojvodini da bude sponzor narodni auto il u prevodu Wolksvagen pa makar dali umesto novca 100 auta godišnje..
Bartels
Imali smo ga. Porche Novi Sad bio je i logotip Wolksvagen 2010-12 na dresovima.
ljubo
e bilo bi fer da partizan ima 10 g, spoinzora po 5 miliona po sezoni a zvezda tih 10g. nista nulu et tad bi moglo reci da je fer i egal ida da partizan uzme jos 20 milona eura kredita kojeg nece vratiti i da grobari osnuju firmu koja ce dobijati poslove od drzave i da neki 'kokeza" iz partizan bude u fss i da krade godisnje 600 miliona e tad bi se moglo reci dda smo egal ajde da vidimo rezultate 2 kluba sa takvom razlikom.
moma52
Kako ti se zvanično zove Zvezda ? Ako ne znaš,zapamti Zvezda Telekom, a od telekoma dobije više ili isto koliko Partizan od NIS-a. Gasprom Vam je doneo Tadić,kada je uz 3 mil.eura u kešu ,koje je doneo na Marakanu izvodio penale.
Jevrem
Postoji nis čupa čups igokea
Прикажи још одговора

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.