Почетна / Фудбал / Партизан

НЕМА МИРА У ХУМСКОЈ: Гробари се огласили саопштењем, траже изборе и смену управе

Навијачи црно-белих позвали су и легенде клуба да се укључе у акцију
ФОТО: Д. Сандић

Навијачи Партизана, незадовољни ситуацијом у фудбалском клубу, огласили су се данас саопштењем и, уз паролу „Управа напоље”, поручили да желе изборе и промену стања у редовима „парног ваљка”.

Партизан после три одиграна кола Суперлиге већ заостаје четири бода за лидером и актуелним шампионом Црвеном звездом. Спортски директор Ивица Илиев напустио је Хумску, а клупа се дрма тренеру Илији Столици.

Услед лоших резултата који су последица катастрофалног вођења клуба, ми као навијачи позивамо на корените промене и у фудбалском клубу, као и у читавом спортском друштву. Тек понеки трофеј у свим спортовима у последњих 10 година, касно довођење играча, као и играча који квалитетом не одговарају нашем клубу, финансијско посрнуће већине клубова ЈСД, енормно повећање дуга ФК Партизан, хипотека на Земунело и стадион...Ово су само неке од ствари које су довеле до незадовољства свих нас којима је црно-бела боја у срцу”, навели су „гробари” у саопштењу и додали:

Предлажемо хитне изборе у ФК и ЈСД Партизан, и креирање управе коју ће чинити угледни партизановци, легенде клуба и неукаљани појединци који овом клубу заиста желе све најбоље и којима Партизан неће бити само пречица до профита. Само таква управа имаће безрезервну подршку и Југа и читавог стадиона”.

Навијачи црно-белих позвали су и легенде клуба да се укључе у акцију.

Позивамо и све бивше играче и легенде клуба свих секција ЈСД да нас подрже и да нам се придруже, јер је то у најбољем интересу Партизана. Немамо више шта да чекамо, хоћемо промене одмах! За победе, за миран сан...”, навели су, између осталог, у саопштењу навијачи Партизана.

Коментари18
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Peki
A neka privatizacija onako pitam za druga?
Igrač
U jedno sam siguran: SAMI OTIĆI NEĆE!
Стара гарда
Требало им само пар година за ово саопштење. Наиван је свако ко верује овима. Моју подршку ови лажни Гробари неће имати никад.
tetak
Izgleda da je presušila česma pa se i Grobari oglasiše. A gde ste bili svih ovih godina? Što ste se ubijali i tukli radi prevlasti na tribini? Do juče vam nije smetao ni Vazura ni Vučelić, i samo su vam smetali Grobari sa Istoka koji zadnjih 5-6 godina konstantno pevaju protiv uprave i protiv vlasti. Radi toga ste ih pre par meseci tukli na tribini? Zašto vam ne smeta Ostoja? Šta se to odjednom desi kod vas pa da promenite mišljenje?
Rema
Sve do reči stojim iza toga što ste napisali, ali što šaljete ekipu protiv TSCa da "disciplinuje" istok?Grobari nikad nisu nasrtali na ljude na istoku, a vi... E moji Grobari... Mnogo je loše i u klubu i oko njega..

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.