Почетна / Фудбал / Партизан

Бибарс Натхо ексклузивно за Журнал: Прекретница сезоне

Израелац пред меч са Кипранима говорио за наш лист
ФОТО: ФК Партизан

Бити или не бити, питање је сад? Чувена реченица Хамлетовог монолога која сходно тренутној ситуацији у Хумској, може да се пренесе на сутрашњу утакмицу Партизана.

Црно-бели јуре гол минуса против АЕК из Ларнаке, у реваншу трећег кола квалификација за Лигу Европе. Победа и пласман у наредну рунду могао би да буде светло на крају тунела у којем су се црно-бели заглавили од почетка сезоне, док би испадање продужило агонију екипе Илије Столице.

Од Бибарса Натха, Партизановог креативца на средини терена, очекује се да споји са голом неког од нападачког трија Парног ваљка: Фусени Дијабате – Рикардо Гомеш – Квинси Мениг.

- Очекујем победу и пролаз у наредно коло. Неће бити лако, али циљ нам је тријумф и верујем да можемо да славимо. Сви морамо да извучемо максимум и дамо све од себе, посебно зато што играмо пред нашим навијачима. Имамо екипу за велика дела, ово је први корак да то докажемо – каже Натхо.

Капитен репрезентације Израела у суперлативима је говори о сутрашњем ривалу, али ипак, очекује да ће његов тим водити главну реч у Хумској.

- АЕК има квалитетне играче. Упркос дефициту из првог меча верујем у нас. Ако будемо наметнули наш стил сигуран сам да ће успешан резултат сам доћи.

Натхо је пре шест дана на Рајском острву провео 74 минута на терену, у првом делу је био опасан по гол ривала, међутим, у другом полувремену је полако смањивао гас. Кипар је познат по великим врућинама, што су изабраници Илије Столице осетили и на својој кожи.

- Сад играмо на нашем стадиону и само нам је у мислима да се вратимо после пораза и како дац надокнадимо 1:2. Надам се да ћемо успети.

Заменик капитена Партизана и један од најискуснијих фудбалера у клубу са Топчидерског брда, објаснио је како се он и његови саиграчи осећају после неочекивано лошег старта сезоне, како у Супер лиги, тако и у квалификација за друго по квалитету УЕФА такмичење.

- Ово је веома тежак период за нас са психолошке стране. Играчима није лако да се фокусирају на фудбал кад су под константним притиском. Али, међусобно се подржавамо и пружамо подршку, јер само заједно можемо да се извучемо из ове ситуације. Морамо да будемо јаки и заједно прегурамо овај тежак период, а ова утакмица може да буде прекретница – истакао је Натхо.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

donko
Opet ce mo izgubiti 23 gola razlike. Natho je istrosen igrac i kao takav upada u sivilo. On treba da ide da cuva decu jer je sa fudbalom zavrsio.
prva utakmica
Pas Rikardu u prostor?
5 sezona bez titule, 3 bez ijednog trofeja
Svi koji mogu - na stadion! Podrška igračima, uprava napolje!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.