Почетна / Фудбал / Партизан

Поповић: О Тумбаковићу све најбоље, Бјековића нисам видео од прошле године!

Нема мира у Партизану! Али, нема ни (не)очекиваних дешавања иако се у среду чинило да ће Љубиша Тумбаковић кренути стопама Драгана Ћирића
ФОТО: Н. Неговановић

А све то после сазнања да су људи из Партизана звали Ненада Бјековића да им се придружи у Управном одбору и то уместо потпредседника којем би, наводно, да виде леђа...

Да ли је и ко звао Ненада Бјековића, по неким информацијама са некадашњим директором Партизана чак се и састао, покушали смо да сазнамо из прве руке и то код „првоптуженог” – председника Зорана Поповића.

Пронашли смо га, наводно, у иностранству, али је одговор по горућем питању конкретан:

Нисам Ненада Бјековића ни чуо ни видео од прошле године, отприлике од септембра...

Желео је Поповић да нагласи још нешто:

По статуту клуба, допуна УО може да се врши једино на предлог председника, а ја сада први пут чујем за такву могућност... Са Тумбом имам најбоље могуће односе а кад је у питању његов рад у Управном одбору, мислим да је највишем могућем нивоу – закључио је Зоран Поповић.

Коментари11
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Car
Sprema se velika pljacka ! Pre par dana su lazirali finansijsko stanje sa presekom 31. decembar 2014 godine , iznosom ukupnog duga od 14,8 miliona evra , i strukturom tog duga od 4,7 miliona evra na ime poreza drzavi . Kad gle danas cuda : Poreska uprava je objavila spisak najvecih poreskih duznika , takodje sa stanjem 31. decembar 2014. godine , sa podatkom da FK Partizan dugije 191.865.028 dinara , ili oko 1,58 miliona evra . KO LAZE ? Razlika je tricavih 3.2 miliona evra , odnosno transfer Skuletica u Lokomotivu ! Bice da je snajder bio bolji .
kreator
ako citas popovicu ove komentare znaj da cu svaki put da postavljam isto pitanje? kad ces da uplatis onih 8m evra koje si obecao? znaci ne pare od transfera, ne pare od kredita, ne pare od tv prava nego tvoje i vase pare!
FkpCascais
Ako ti je tumba dobar sve si onda rekao... UPRAVA NAPOLJE!!!!
Miki-Gvelf
Kad god citam intervju sa doticnim, nesto mi se prevrce po stomaku. Takve simptome nisam imao dok je Djura bio na vlasti. Nesto kao proliv, mucnina, povracanje A da dodje Bjekovic umesto TEBE gdine Popovicu?
oli
dali ti znas da je djura uzimao pare od zelenasa?dali ti znas da je bjekovovic prodao utakmicu partizan-makabi?
Goran
Da sam ja pretsednik nekog kluba, ozbiljno bih razmislio sta cu dalje kad me ceo stadion proziva na prvu utakmicu. Ali to bi ja, posto imam obraz, a za tebe cekam svaku utakmicu po neku novu pesmu i prozivku.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.