Почетна / Фудбал / Партизан

Гробари чекали до полувремена, па се заорило „Управа напоље”

Партизан се мучи са нишким Радничким, који је одолевао у првом полувремену меча у Хумској
ФОТО: И. Милутиновић

Црно-бели су на пролећној премијери играли против Вождовца, а занимљиво у првом минуту тог меча са јужне трибине чули су се повици „Управа напоље”.

Сада Гробари нису били толико брзи, имали су више разумевања, али само до полувремена. Прилично лоша и безидејна игра њиховим љубимаца испраћена је звиждуцима после првих 45 минута, а потом се заорило „Управа напоље”.

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

zoran
Zasto uprava napolje..? Zar nam nisu dobri grebatori tipa Bjelogrlic, "Dr" Karajlic..? Sta takvi ljudi doprinose ovom klubu..? Mogu samo dzabe da jedu i piju u restoranu. Ma haos od kluba..Zeka ushao u SNS za neke svoje biznise i doveo ove u klub. Ovo je za neverovati...a tek Nikolic sa svojim postavkama...chovek ideju nema o ovom sportu. Nema igre ni od korova..a shta reci o njegovom ljubimcu Kojicu, a Fofana trese mreze u Kini i na probnim utakmicama..zasto ne prenosite te vesti..?
vagrant
Zeko i Bjeko sve vam je oprosteno, samo najurite ovu nazadnjacku upravu iz Partizana.Pogotovo onog Maricica, sto nije znao koliko iznosi transfer Skuletica a sedi u upravnom odboru! Zajedno sa njima i ovog trenera, koji zbog svoje gluposti sedi na tribinama a na mestu centarfora mu igra Kojic, posto je prethodno oterao Fofanu!
Branko
Grobariiiiii, samo motkama i prebijanjem ove SNS-ovske bande, moze da se spase Prtizan. Svaki dan vise koji ostanu u Partizanu, sve je blize smrt Partizana, ne samo kao fudbalski klub, vec uopste kao sportsko drustvi. Grobariiiii, motke u ruke i u borbu za Partizan.
Zuk
Nema razlike izmedju prvih i zadnjih na tabeli.Partizan samo slucajno nekog da dobije, predvidjam da ce imati tri cetri pobede i isto toliko poraza i remija.Sto ukupno iznosi 56 do 58 bodova.Ako ne bude kradje Cuka ili Vojvodina prvaci.Ninkovic i Kojic zajedno ne vrede sto evra.Babovic mozda sam vredi so evra ali ni jedan vise.Varga je bio solidan igrac ali kao trener pojma nema.Radnicki borben i i nista vise a i to je dovoljno da ne igube od ovakve Zvezde i Partizana.Nikolica sa Upravom u dupe sutnuti.Ovakav Partizan pre trideset i kusur godina igrao bi tramvaj ligi ni makac dalje.
Јаша Ресавац
Зук, Николић је петоколонаш у Партизану. Прошле године дао је титулу Звезди ове такође, то је већ готова ствар, ако он остане после свега овога онда партизан воде они које треба што пре код неуропсихијатра. Ћирић је све то сагледао и није хтео да се брука и да га људи пљују јер има образ за ралиику од ових у УО. Гробари су издајници који су га задржали јер су и они туђи давно нису Партизанови. Управа је банда скотова који су ту да униште и оно мало што је остало. Ово првенство је већ освојила звезда и то је свакоме јасно.А Партизан нити има кога нити има навијаче да отворе врата и прозоре и ишамара и најури сву багру која се наталожила за тако кратко време.Сви тренери да се попишају на своје дипломе који су за Нинковића рекли да је "велики таленат" а он јадник ни јабуке неби умео да убере. Грбић је одличан за штафетно трчање у АК Партизан, Волков је празна пушка која поред линије тртомуди а онда је наша лева страна провалија,Којић трут, остали нула.Партизан је мртав, лака му земља.Амин
Da li ima neko da mu nije jasno
zašto su ovi došli?sns uprava napolje!!!!!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.