Почетна / Фудбал / Партизан

ОДБОР ЗА АНАЛИЗУ СУЂЕЊА: Судије „пале” на обе утакмице Партизана!

Одбор за анализу суђења, како се очекивало, прихватио је оцену посматрача Добривоја Срећковића и оценио да је Владимир Чађеновић оштетио Партизан у 72. минуту дуела са нишким Радничким.
ФОТО: И. Милутиновић

Махач са ФИФА знаком неоправдано је оценио да се Немања Којић, пре гола Петра Грбића, нашао у офсајду, због чега му следи пауза.

Да нешто, ипак, не штима у селекцији арбитара на домаћим теренима, потврђују и грешке још двојице интернационалаца – Милана Илића и Срђана Јовановића.

Новопечене младе снаге, са ФИФА грбом на грудима, уписале су пропусте већ у првим пролећним колима. Илић је „пао” на Бањици – није досудио пенал за Рад у 60. минуту утакмице с Новим Пазаром.

Срђану Јовановићу и Немањи Петровићу смањене су оцене, јер додатни судија Ненад Ђокић није сигнализирао прекршај нападача Партизана над играчем Вождовца.

Змајеви су, према оцени одбора, оштећени у Хумској, црно-бели су из спорне ситуације постигли изједначујући гол (3:3), па ће Ђокић паузирати у наредним колима.

Коментари24
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Aha
Nakon sto su morali da priznaju gresku u utakmici s Radnickim, sad brze-bolje pokusavaju da to anuliraju tako sto, eto, i Vozdovac je kao bio ostecen protiv Partizana, pa znaci, jel', problema, znaci, nema. Sto ono kazu, i vuk sit i ovce na broju. Ma, joj... cime se sve nece sluziti, ccc... ali neka im... ako im toliko treba ta titula, nek' je i uzmu. Kome jos trebaju namjestene titule? Partizanu, brate mili, ne trebaju niti bi ih ni jedan normalan Partizanovac zelio.
GOGY pFC
Kavo licemerstvo nije ni cudo kad Kokeza odredjuje ko ce u sudijsku organizaciju.Terza bira sudije i dogovara i zatvara meceve....I ovaj sa Vojvodinom je dogovoren sa Scepanovice,m jer su ga primili i postavili u Fss na poziciju....Smesno Ni jedna rec o Mazicu....Penalu za Radnicki,,,,,smesno i jadno
Objektivan gledalac
Partizan je toliko ocajan da mu treba pomoc sudija da osvoji bod protiv Vozdovca i to kuci :) Ako bude sve regularno Zvezda ili Cukaricki uzimaju titulu jer su to dve najbolje ekipe u zemlji
Arijel
Zvezda je duplo manje primila golova.
Kokos
Zvezda najbolja ekipa u ligi? Oprosti molim te, koliko je Lalatovicev tim postigao golova u sezoni? Duplo manje od Partizana!
robin hud
e kad nam je ovakav odbor sta onda ocekivat od sudija ?! katastrofa da ne poznaju pravila ! o vama sto kometarisete a tek nemate pojma o pravilima necu ni da kometariem, samo vam mogu reci da NEMATE POJMA ! da je sve bilo po pravilima Partizan bi iz prvak 2 kola imao samo 1 poen i to ovaj regeularno zasluzen protiv Radnickog iz Nisa !
Orthodox
Uporedjivati duel Šaponjića (koji uzgred u nijednoj jačoj ligi ne bi bio sudjen kao faul) koji se dogadja gotovo svakog minuta na svakoj utakmici i na svakom delu terena ...nekad se svira , nekad ne i niko na to ne obraća pažnju...sa poništavanjem regularnog gola Partizana...pa to je, ako nije tendenciozno, onda je bolesno.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.