Почетна / Фудбал / Партизан

Којић: Тешко да би и Шкулетић и Лазовић поновили јесен

Још једно бреме за Шапоњића и вас: учинак Петра Шкулетића и Данка Лазовића током јесени – заједно чак 23 гола, било је питање упућено Немањи Којићу:

- То је тешко поновити... Ко зна да ли би и Шкулетић и Лазовић то успели – рекао је Којић.

Коментари35
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zuk
Nisi ti za Partizan i ne mozes da dajes ocene a nesto da vrede.Bez tebe sve je bilo dobro a ti kada si dobio sansu igras kao neko ispred zgrade.Glavni si krivac protiv Vozdovca sto nismo pobedili .Kod 2 1 imas loptu na penalu i promasujes ceo gol.To se zove dunsteraj, kao i protiv Radnickog dobio si idealnu lotu koju ne znas da primis i kao drvo reagujes.Mogu da se kladim da ako budes igrao neces dati ni jedan gol.
Shone
Radim u gradjevinskoj firmi,trenutno je otvoren konkurs za pomocnog radnika. Ako si raspolozen,javi se. Mozda mogu da te poguram preko veze.
MARINKO
Iskreno receno za tebe je Saponjic izmislijo fudbala decka namerno ne forsiraju dabi se ti vec jednom probudijo a gospodin trener Nikolic to i ne sme da uradi, daje Saponjicu po desetak minuta taman da se ne razigra prosto smesno plasi se da mali ne eksplodira pa kuce onda sa njegovim miljenikom Kojom jadna stvar prosto receno .
Aha
Kojic, po obicaju, puca covjek od samopouzdanja. Da ga je novinar kojim slucajem pitao "koliko golova planiras da das ovo proljece", jel', sad kad je starter, vjerujem da bi Kojic odgovorio "pa, 3, mozda 4, ali vjerovatnije 3".
Milovan Z.
Kako te Kojicu nije sramota bilo sta da kazes ? Sam znas da nisi igrac za Partizan I kada si bio kod trenera u drugom planu tada si zapretio ako nebudem igrao odlazim iz Partizana ! Zasto te nisu pustili to mi nije jasno? Nikolic te drzi u timu kao da si mu rod rodjeni I sve je ucinio da nemas konkurenciju mada je Saponjic vec igracina za tebe ! Ti kao I Nikolic volis samo sebe sta vas je briga za Partizan ? Ako je Nikolic neiskren ti budi iskren I jasno kazi da Saponjic igra pre tebe a drugi napadac neka bude mladi Vlahovic !

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.