Почетна / Фудбал / Партизан

Вучелић: Ако освојимо титулу славићемо заједно, ако не, зна се ко ће да буде крив

Потпредседник Партизана Милорад Вучелић рекао је да се доласком новог тренера Зорана Милинковића повећавају шансе за повратак шампионске титуле у Хумску

Када сам зимус рекао да је титула на коцки мислио сам на Цезарову изреку „Коцка је бачена”. Сада смо прегазили Рубикон и кренули ка титули, а изреку ћу завршити када вратимо трофеј. Милинковић је био једини кандидат, без обзира на приче да је било још кандидата из Шпаније и Србије – изјавио је Вучелић на конференцији за медије на стадиону Партизана.

Он је истакао да Управа има пуно поверење у Милинковића, али и у екипу, за коју верује да је најбоља у Србији.

Сносимо одговорност за одлуку да сменимо тренера, то је јасно од почетка, али одговрност морају да имају и тренер и играчи, јер се они такмиче и овај спорт припада њима. Ако успемо славићемо заједно, а у супротном зна се ко ће да буде крив – јасан је Вучелић.

Потпредседник црно-белих прокоментарисао је изјаву првог човека Спортског друштва Душка Вујошевића, да је досадашњи тренер Марко Николић имао опструкције унутар клуба.

Вујошевић је озбиљан човек, упућен је у дешавања у клубу, вероватно је мислио на децембараска дешавања око смене Николића. А уколико је мислио на нешто друго, мора то да каже јасно – закључио је Вучелић, уз констатацију да ће се председник Зоран Поповић и генерални директор Милош Вазура са Николићевим адвокатом договорити око новца који му припада због раскида уговора.

Потпредседник за правна питања Војислав Недић истакао је да је ангажован „тренутно најбољи тренер који је могао да буде доведен”.

Резултати нису били на нивоу, јер је Партизан убедљиво најбољи тим у лиги, поготово што смо имали два неуспеха на домаћем терену. Утакмица на Бановом Брду није преломила одлуку о смени Николића, јер реми против одличног Чукаричког није неуспех – рекао је Недић

Коментари39
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

STA RECE
da u pravu si- TI
pacijent
Ovaj čovek nema pravo na ovakve izjave. Pa on i njegovi su upropastili ovu državu i ovaj narod. Njihova politika je dovela do raspada zemlje, ratova, stotina hiljada žrtava, stotina hiljada raseljenih, izgubljenih porodica, uništene privrede i morala, veličanja običnih kriminalaca, koji su stizali i do skupštine, pa kasnije izvršili i atentat na premijera... A on je tad bio jedan od ideologa i medijskog sponzora te politike. Da li je i tada mislio, ako pobedimo slavićemo, a ako izgubimo mi ćemo biti odgovorni. I? Kako su bili odgovorni? I dalje se šepure po televizijama i daju ovakve izjave. Da ga je sramota zauvek. Zgrozim se pri pomisli na njega. Trebalo bi mu 1000 života da se iskupi za svo zlo za koje je odgovoran. A on i dalje donosi nekakve odluke? On je tipičan Domanovićev junak, a mi još uvek živimo njegove priče VOĐA STRADIJA i DANGA. Šta ovom narodu treba da se dogodi pa da postane malo mudriji?
rocky
Upravo sam, odgledao konferenciju za stampu i ne mogu opisati koliko sam ogorcen, vucelic i nedic su totalne neznalice sa ocitim zadatkom da uniste Partizan, od starta su podmetali klipove Nikolicu , dovodjenje milinkovica je zadnji klin u kovceg . Nerazumna objasnjenja tipa ostvareni su losi rezultati a oni su prodali najboljeg strelca dva dana pre kraja prelaznog roka , Skuletic je vec otisao a imaju primer iz zvezde gde Lazovic koji je vec potpisao ugovor igra dobro i to bez plate a i ako su vec hteli da prodaju Skuletica zasto to nisu rekli Nikolicu na vreme da bi uigrao druge varijatne ili da se dovede pojacanje a tek dovodjenje milinkovica i reci da je on pobednik a on u prolecnom delu uzeo samo 2 boda pa zar nisu oni smenili nikolica zbog losih rezultata i sad treba da nas vodi trener koji ne zna za pobedu, SRAMOTNO, UPRAVA NAPOLJE, GROBARI NE DAJMO UPRAVI DA NAS UNISTI !!!
lazar matić
- Ljudi hoće li neko da mi kaže koji to parametri, da ne kažem kvaliteti dovedoše ovu ljudsku bedu na mesto potpredsednika Partizana? Da nisu možda sportski kvaliteti ili ljudski ili moralni ili... ne znam više koji ? Ova ljudska beda nije zaslužila ni da čisti atletsku stazu, a kamoli da kreira život jednog kluba u kojem obitava mnoštvo mladih i dobrih momaka. Ako je i od Žarka Zečevića stvarno previše je !
Јоца
А да ли ти Лазаре знаш са киме је заједно Жарко носио торбу пуну пара да би био ослобођен неки Милија Бабовић
Goran
Druze zivimo u banana drzavi.......da nije tako ne bi nam Vucic bio premijer...................
Miki
Ovaj tim nema kvalitet za titilu...nju moze da osvoji samo i samo ako im je tole ponovo namesti...
@miki
a ko po tebi ima kvalitet za titulu? zvezda? ne! tim koji igra sve na silu,nema maste,nema igre,nema nista! nema dva igraca od po milion eura! cukaricki? ne! tim koji primi gol u 90,minutu za 2-2,a ima sampionske ambicije ne izvodi korner 60 sekundi,vec zuri da ponovo povede! vojvodina? ne! tim cija uprava je najsercnija na stadionu posle 3-0 i dva gola iz ofsajda,ne moze da bude konkurentna! jedino ostaje,zna se ko: PARTIZAN! tim sa najvise kvalitetnih igraca! na zalost,pokazalo se u srbiji da je dovoljno imati samo 3 do 4 izuzetna igraca u ovoj zemlji da bi bio sampion,jer ostali nemaju toliko,i ta 4 igraca naprave razliku,i to je to! u partizanu su to: sasa ilic,zivkovic,balazic,ilic b., i bandalovski. da je vulicevic spreman,potpisao bih titulu,a kao zalog stavio desnu ruku!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.