Почетна / Фудбал / Партизан

Милинковић о спорном финалу: Нисам изјавио „Куп је наш”

"Никакву изјаву тада нисам дао и никога нисам увредио. Свестан сам где живимо и да овде добра вест не продаје новине"
ФОТО: В. Марковић

Војводина се повукла са финала Купа Србије 2011. против Партизана, кажу – ваше масло, по повратку у Нови Сад сте изјавили: „Куп је наш”?

- Бићу врло искрен: те кобне вечери, једне од најлошијих за српски фудбал - ниједну изјаву нисам дао, уважавајући чињеницу да сам био играч и Партизана и Војводине. Стоички сам истрпео многе увреде због те утакмице. Са пуно жеље, страсти, изгарао сам увек за тим који сам водио. Не разумем да ли је требало другачије да се понашам? Никакву изјаву тада нисам дао и никога нисам увредио. Свестан сам где живимо и да овде добра вест не продаје новине – рекао је Милинковић.

Надовезао се Вучелић:

- Ту утакмицу нису прекинули ни играчи ни Милинковић, већ они који су сутрадан примљени у покрајинској влади Војводине. Када гледате догађај, сагледајте оба дана.

Коментари24
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Војна хунта
Милинковић је сада дефинитивно наш... и овде би требало да престане свака дискусија око питања - да ли је крава црна, бела или шарена? Не треба да ломимо копља око "козметичких" глупости типа: шта је изјавио, чији дрес је носио, шта је пио, са ким је пио... Ваљда је најбитније: да ли крава даје млеко или не даје...а то тек треба да сазнамо. Зато, пуна подршка новом тренеру Партизана  Кизи Милинковићу од мене, не зато што сам очаран Милинковићем већ зато што сам партизановац и зато што сам увек био на страни спортског сектора и ових мученика: Ђукић, Јокановић, Плави, Станоје, Вук Рашовић, Грант, Вермезовић, Марко Николић, Милинковић... to be continued!
rocky
Od mene nece nikad imati podrsku a tako sam upozoravao i kad je doveden Vermezovic i videlo se sta je on uradio , pre svega on je sa tim kupom zauvek zatvorio vrata gde je sad dosao i pravi navijaci ce mu uvek zviozdati a drugo kao igrac je pokusao da igra u zvezfdi ali tamo ga nisu primili, a sto se igracke karijere tice za prvi tim je odigrao 2 meca o kakvom on povratku prica, ako vec treba da trener bude bivsi iograc Partizana onda svakako pre zasluzuju sansu Klincarski, Drulovic pa i Tomic ili Capljic ili je mogao neki trener iz drugih klubova koji su se dokazali kao Milanovic ali realno Nikolic je forsirao moderan fudbal i da je imao podrsku uprave napravio bi tim za evropu ovako smo unazadjeni 5 godina
sumider moder
Lazete obojica.
Gagi 1946 .
Citam ove komentare kakoje Vojvodini otet ku,nemogu da verojem stase sve pise.Ovo pisu uglavnom navijaci Zvede, pa ako poznajete pravila igre kao sto pisete, onda bi trebali da znate da ova utakmica nije trebala ni da pocne, jer ako igraci na izadju na teren u roku od 15 minuta sudija svira kraj utakmice i 3-0 za protivnika. Medjutim Partizan je cekao preko pola sata samo dabih se odigralo to finale. Sve vam verujem , dabi igraci Zvezde cekali da udju navijaci Vojvodine ,vi bi isli u Novi Sad daih dovezete .PA Partizan igra sa Novim Pazarom utakmicu koji ne unosi u protokol primedbe, ali zato uprava Zvezde 10 minuta posle utakmice cita saopstenje pa kad ga pre napisaste . I onda uprava Zvezde licemerno izjavljuje kako Partizan i Zvezda treba da saradjuju pa kako ih nije sramota.
Mile
Mislio sam da si bolji covek, al ovim si dokazao da si jadan
1978
Covek trenirao mozda posle Cuke najorganizovaniji klub, a borio se za opstanak. Sad ce nama da donese titulu!? Komsije su sve utakmice zatvorili do kraja sem nas i Cuke. Sledece kolo Vozdovac dobija OFK- u. Da bi posle novi trener zmajeva vratio tri boda svom klubu iz rupe.
Cigani sektasi
Nisam ja bas 100% siguran da i Cuka nece biti zatvorena...

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.