Почетна / Фудбал / Партизан

Балажиц признао: Помирио сам се са судбином да је пенал, али судија је донео другачију одлуку

Штопер Партизана Грегор Балажиц признао је данас да је направио пенал против Војводине у минулом колу Суперлиге, али и поручио да су судијске грешке дешавају
ФОТО: ФК Партизан

- Увек сам искрен, био је пенал. Шта је било, било је. И ми смо доста ове сезоне имали сличних ситуација и све је то фудбал. Не суде роботи и грешке се дешавају - рекао је Балажиц новинарима у Спортском центру Телеоптик у Земуну.

Он је изјавио да се у Србији много прича о суђењу, што није случај у другм земљама где је играо.

- У Србији се много прича о суђењу, иако бих волео да је фудбал у првом плану. Буквално сам се у том тренутку помирио са судбином да је пенал, али судија је донео другачију одлуку - навео је Балажиц и додао да се осеће добро након што је на полувремену против Војводине повраћао и морао да остане у свлачионици.

Према његовим речима, црно-бели не би смели да имају проблема да одбране пет бодова предности у односу на Црвену звезду четири кола пре краја.

- Мислим да не би смело ништа да нас омете, одиграћемо озбиљно све четири утакмице, верујем да ћемо победити и што боље се спремити за квалфикације за Лигу шампионан - рекао је Балажиц.

Партизан у 27. колу Суперлиге у суботу од 19 сати дочекује Спартак из Суботице.

Коментари46
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

ti nikola
u stvari volis partizan!!!!!!
Dragan
Pa naravno da priznaje da je bio penal jer su pobedili.Da su izgubili ovaj nista ne bi priznao
Ovo je prvi put da pisem komentar kad su obakve teme u pitanju ... JEDINA ISTINA je da se CZ i PFC o modelu i principu po kojem su navikli da rade decenijama pokusavaju i sad . To su namestene utakmice , podmicenje sudije ( ili sudije koje su dobile direktivu ) , sirenje neke lazne velicine i tradicije, a u prevodu znaci " pa sta ako cela liga propada zbog nasa dva najveca kluba ( u ovoj situaciji i ovakvom razvoju dogadjaja su " najveci " samo po broju navijaca i nista vise ) ta liga se i igra i prati zbog nas ... I JA SE SLAZEM da je to tako , ali NE BI I NECE biti tako kad bude privatizacije u sportu ... Tada nece viti vrbonja protivnickih igraca , nece moci da nameste pola lige i jedni i drugi , nece sudije smeti da rade " kako balazic iz partizana kaze " Bio je penal , al i sudije su ljudska bica , grese ... " ... E sad moje pitanje za ove sa obe strane topciderskog brda : KAKO TO DA TE SUDIJE KOJI SU LJUDI I GRESE , UVEK ALI UVEK grese na stetu protivnika CZ i PFC ? pozz
Gasprom-lažni sponzor
Retka sudijska greška u korist Partizana...i gomila grešaka na štetu Partizana. Ali ajde nema veze...a na zvezdinim utakmicama sve greške u njenu korist...ne može biti slučajno.
Nikola
Navijaci Partizana mnogo vole da pricaju o sudjenju na zvezdinim utakmicama, i pricaju o tome mesecima kada im je u interesu. O sudjenju na partizanovim utakmicama ne vole da pricaju i vole da se izmisljaju price kako su oni ustvari osteceni, svaki sudija je "covek" i ima pravo na gresku osim na zvezdinim utakmicama. Pitam se gde je bio Balazic da kaze da je bio penal odma posle utakmice? Ah da "gospodstvo" komedija
Soweto
Nakon što sam pročitao sve tvoje komentare i replike zaključio sam da sa tobom nešto nije u redu. Iskreno ti preporučujem ti posetiš psihijatra.
Nikola
Ajde Branko kmeci da ce ova uprava da proda titulu ajde, nije jos gotovo.Ko zna sta moze da se desi..
Прикажи још одговора

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.