Почетна / Фудбал / Партизан

Реми Чачана и црно-белих, Грбић донео бод Партизану са беле тачке

Фудбалери Борца и Партизана одиграли су у Чачку нерешено 3:3 у утакмици последњег, 30. кола Супер лиге Србије. Партизан је још раније обезбедио титулу шампиона, 26. у клупској историји, а сезону је завршио са 71 бодом, док је Борац на 13. месту са 33 бода.
ФОТО: ФК Партизан

Борац - Партизан 3:3 (1:2)

Стрелци: 0:1 – Лука у 16, 1:1 – Ожеговић у 27, 1:2 – Маринковић у 29, 2:2 – Зец у 50, 3:2 Мутавџић у 57, 3:3 Грбић у 78. (из једанаестерца).

Стадион Градски. Гледалаца: 3.000. Судија: Мајо Вујовић (Нови Сад). Помоћници: Дејан Поточан (Вршац) и Бранко Павловић (Зрењанин). Жути картони: Ћирковић, Петровић, Нинковић (Партизан). Црвени картон: Нинковић (Партизан) у 67. минуту.

БОРАЦ: Бајић, Боранијашевић, Маслаћ, Гојковић, Живковић, Мутавџић, Јованчић, Зец (од 85. Ђерић), Крунић (од 82. Стојановић), Јевтовић (од 76. Милојевић), Ожеговић.

ПАРТИЗАН: Живковић, Вулићевић (од 65. Бандаловски), Балажиц, Ћирковић, Петровић, Марковић , Лука (од 75. Кукољ), Лукић (од 82. Остојић), Маринковић, Нинковић, Грбић.

 

Партизан је на данашњем мечу повео у 15. минуту, а добру акцију црно-белих завршио је Предраг Лука. После доброг центаршута са десне стране шутирао је Никола Нинковић, његов шут је одбранио голман Борца, али је на одбијену лопту натрчао Лука и са неколико метара спровео је у гол.

Десет минута касније Борац је изједначио. Огњен Ожеговић је избио сам пред Живка Живковића и без већих проблема поравнао резултат.

Међутим, само минут касније Партизан је поново повео, пошто је грешку домаћих играча искористио Ненад Маринковић и лобовао голмана Борца Владимира Бајића.

На самом почетку другог дела игре Борац је поново стигао до нерешеног резултата, а стрелац у 49. минуту био је Ђуро Зец на асистенцију Ожеговића.

У 56. минуту Борац је стигао до преокрета, пошто је мрежу Партизана затресао Миљан Мутавџић. После акције Стефана Живковића по левој страни, уследио је центаршут, лопту је прво закачио Марио Маслаћ, да би на њу потом натрчао Мутавџић и послао је у гол.

Шампион Србије је до бода у Чачку стигао у 79. минуту. Маслаћ је у казненом простору оборио Немању Петровића, а сигуран извођач једанаестерца био је Петар Грбић.

Семафор последњег 30. кола Јелен Супер лиге:

Раднички Ниш – Вождовац 0:0

Борац – Партизан 3:3 (Ожеговић 25, Зец 49, Мутавџић 56 – Лука 15, Маринковић 26, Грбић 79. једанаестерац)

Нови Пазар – Доњи Срем 2:0 (Русмир 26, Костић 90+2)

Напредак – Рад 2:3 (Н'Диаје 33, Пауновић 61 – Станојевић 6. аутогол, Родић 27, Љујић 55)

Спартак – Чукарички 1:0 (Мркела 24)

Војводина – Раднички 1923 3:1 (Новаковић 35, Иванић 57, Стојановић 83 – Стевић 88)

Јагодина – ОФК Београд 5:3 (Мартиновић 9, Савковић 9, 23, Ђурић 28. једанаестерац, Антонијевић 54 – Дуроњић 65, Зарубица 70, Матовић 86)

Црвена звезда – Младост 3:1 (Орландић 24, 45+3, С. Стојановић 90+2 – Павлов 33)

Коментари42
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

srele
Neka je konačno sve ovo završeno!!!!! Vidjeli smo I u Španiji I Engleskoj kako se sve namješta!!!!!
Kup
Vidim na svim vestima komentarisu ovu utakmicu kao namestenu a sta je sa Cukom ?????Do juce su svi komentarisali da je Cuka cudo i da je bolja i od Partizana a i Zvezde izgubise ladno od Spartaka i to je valjda ok ?????
vb
Nadam se da je ovo poslednja utakmica u Partizanu Ninkovica,Ostojica,Luke i jos mnogh drugih. Potrebna su pojacanja u svim linijama tima, a ovi sto pominju Drincica treba da znaju da je to bio najbolji igrac Partizana ove sezone. Ninkovic kapiten Partizana je jedna od vecih sramota koje sam video u zadnje vreme u klubu. Vec sam ranije jednom ovde pisao da ne zelim vise da trosim vreme i zivce na tog razmazenog tipa i fudbalera u pokusaju, veci je problem za nas taj sto Milinkovic ne vidi ove stvari. Najveci problem za nas bi bio taj da udjemo u kvalifikacije sa Ninkovicem kao kapitenom i sa Scepovicem u spicu napada a onda cemo da se cudimo zasto smo ispali od maltzana ili jermena. Milinkovic mi ne uliva poverenja, nisam siguran da je on sposoban da nas uspesno povede kroz kvalifikacije
jednoruki Krstivoje
Ajme ljudi moji pa sta je ovo??U finalu kupa izgubimo od Cukarickog koji je izgubio od Spartaka koji je JEDVA izborio opstanak!Danas smo 2 puta vodili protiv jadnog Borca,a jednom smo cak i GUBILI,i dosli do boda preko PENALA!Znam da smo odavno osvojili titulu ali ovo je bruka.Milinkovic mora da leti sto pre,dok djavo nije odneo ovu salu uprave sa nama navijacima.Koji je mozak smislio da polutrener Milinkovic kome je OFK Beograd kruna karijere preuzme Partizan?Pa taj Milinkovic mi ne bi vodio ni Slogu Kraljevo a ne svetinju kao sto je Partizan.Taj mora otici pre pocetka kvalifikacija za LS,u suprotnom punice nas razni liliputanci.A sa ovom prevarom od trenera treba da idu i:Slovenac Ilic,Markovic,Grbic,Kojic,Luka,Ostojic,Bandalovski (vratio se Vule pa nam Bugarin sad nije potreban),dalje,Marinkovic,dao je danas gol,a sledeci ce dati tek u 15 kolu naredne sezone,ili eventualno u pripremnim utakmicama.Ovo nece ispasti na dobro.
sasa
svaka ti cas bratye za komentar.Markovic,Grbic,Kojic,Luka,Ptrovic su amaterski fudbaleri i nemogu da igraju profesionalno fudbal nemaju nikakvog smisla za igru a tehnika im je 0 Milinkovic moze da vodi neki tim u drugu ligu ili neki amaterski tim to je za njega i njegovo znanje
1978
Milinkovic nije trener za Partizan! To je pokazao na ove poslednje 3 utakmice. Mi sa njim u Evropi nema sta da trazimo.
sasa
tacno
гробар рс
А ти јеси....оставите човека да ради свој посао и престаните паметовати...само један клуб ......
Прикажи још одговора

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.