Почетна / Фудбал / Партизан

Партизан жели младог Ајдина Реџића

Млади репрезентативац Републике Српске до 23 године и везиста Борца Ајдин Реџић налази се на мети шампиона Србије, Партизана.
ФОТО: ФК Партизан

Прелиминарни контакти су већ успостављени, а позитивно се о овом играчу изразио и некадашњи голгетер црно-белих Саво Милошевић додавши да би се сјајно „уклопио“ у генерацију 1997. београдског клуба.

Коментари45
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bavarska je crno bela
Dzaba nam sve ako Milinkovic ostane.Covek nije za veci klub.Treba dovesti trenera koji je takticki raznovrsniji.Pogledajmo bilans Milinkovica.Poraz u finalu kupa i cak cetiri neresene utakmice u prvenstvu.Prosuo je osam bodova u prvenstvu.Da ne bi onako ocajne zvezde nikad mi ne bi titulu osvojili.Za prelazni period je bio dobar za produzenje vernosti nije.Produze li saradnju ne gine mu u novom prvenstvu vec nakon par kola otkaz.
Dare
Šta ti molim te trabunjš?!! Čovek je došao kada smo bili 2 boda od cigana, i osvojio titulu u Kruševcu kada je bilo +11! Bez poraza je u prvenstvu, sa 3 nerešene, od toga dve u poslednja 2 kola i jednu protiv cigana tamo. Ali vama lažnim grobarima istina nije važna, samo je bitno da pljuckate po Partizanu.
omarska kod prijedora
http://sportlive.ba/index.php/sl-novosti/item/14440-ajdin-redžić-talentovani-kadet-rudar-prijedora http://www.prijedor24h.com/index.php/sportvijesti/9120-ajdin-redzic-borac-je-moj-pravi-izbor http://www.prijedordanas.com/?p=16810na na ovog klinca je mislio milosevic i on je svakako veliki talenat ,nije on da igra kvalifikacije za LS to niko i netvrdi ali za 3-4 godine sa drugarima iz partizana 97' i treba da se pravi homogena ekipa koja ce igrati zajedno,tacno je da ima i stariji redzic koji je napadac ali on nece doci u partizan jer nije pojacanje ni za borac dok mladji jeste ali njegov ce se kvalitet videti za 3-4g. Za LS trebaju igraci 25-28 godina starosti sa velikim brojem utakmica u evropi kako kod da se zovu na kljucnim pozicijama za po 150000e godisnje mislim 1 zadnji vezni jedan ofanzivni 2 napadaca i jedan stoper znaci uloziti 750000 je sasvim dosta 2010 je ulozeno 35000 pa se uslo ali ako uprava nece uloziti ni ovih 750k tesko ce se izboriti i LE
1978
Svake godine ista prica. Provlace se svakojaka imena, a na kraju dodju ispusene mustikle. Sa platom sto mi nudimo ne verujem da cemo dovesti neko izbiljno pojacanje. Po meni bi pojacanha bili: Lomic, Kleo, Gacinovic, Babic...
gzzz
ovaj ima 25 god, gle mlad kakv generacija 97?
Grga
Ne zna wikipedia al zna transfermarkt, koliko toliko.
Shone
To sam i ja rekao isto,ali su mi skrenuli paznju da sam pogresio,i da taj Redzic nije jedini.Ovaj Redzic ne postoji cak ni na wikipediji,za razliku od Slovenca Redzica koji je napadac i koji je nesto stariji.
Rođak
LaneeeMi, prioritet je dovođenje igrača koji će da igra ono što je igrao Lazović. U subotu je kontaktirana agencija koja zastupa italijanskog napadača Danielea Vantađata koji je u Livornu proveo proteklu sezonu. Kao što sam već pisao, kao opcija figurira i Aleks dos Santos. Za poziciju levog veznog osim Kostarikanca Madrigala kontaktiran je i Brazilac Kleber iz Trnave. Što se napadača tiče, Mbila Etame tražio veliku platu pa je već otpisan.
smesno
a Milos Krasic i Sasa Ilic imaju zajednicko... sta? to sto se bave fudbalom? mozda toliko, posto pozicije na terenu nemaju veze jedna sa drugom!
Ja
Cascais nije rec o Alexu koji je bio kod nas i u Teleoptiku,taj je bio napadac cini mi se,a ovo je neki drugi Alex.
Прикажи још одговора

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.